Google AdWords voor beginners – Training

Training: Google AdWords voor beginners

Tijdens deze eendaagse dagopleiding of tweedaagse avondopleiding leer je hoe je een goede AdWords-campagne maakt en word je een pro in adverteren in Google.

Wanneer je weg gaat ben je niet alleen in staat om zelf een AdWords-campagne op te zetten, maar heb je ook voldoende kennis om de campagne in de toekomst te optimaliseren. De training wordt gegeven door Tim Kraaijvanger van Stormachtig. Hij is al sinds 2012 een Google AdWords Certified Professional.

De opleiding is praktisch van aard. Voor de tijd ontvang je al instructies hoe je jouw eigen account opzet, zodat we op de cursusdag snel aan de slag kunnen. Neem jouw laptop mee, want je gaat direct jouw eigen campagne maken met advertentiegroepen, advertenties, zoekwoorden en extensies. Aan het eind van de opleiding staat jouw campagne als een huis.

Wat je o.a. leert:

  • Advertentiegroepen en advertenties maken
  • Zoekwoordenlijsten opstellen (tips & trucs)
  • Gebruik maken van alle mogelijkheden van AdWords
  • Kwaliteitsscore van zoekwoorden verbeteren (en hierdoor minder betalen)
  • Campagne-optimalisatie
  • Koppelen met Bing

Ook gaan we dieper in op het gebruik van Google Shopping en remarketing. Daarnaast leer je werken met software om displayadvertenties te maken.

Wanneer?

Dagopleiding: dinsdag 10 oktober 2017 van 9:00 uur tot 16:00 uur. Inclusief lunch.
Avondopleiding: dinsdag 17 oktober & dinsdag 24 oktober van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Waar?

Klein HandelsGebouw Sommelsdijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Kosten

De dagopleiding kost 129 euro (excl btw) per deelnemer. De tweedaagse avondopleiding kost 99 euro (excl btw) per deelnemer.

Meld je aan!

Vul hieronder het formulier in als je interesse hebt in de workshop. De dag- en avondopleiding gaan door bij minimaal acht deelnemers. Bij meer dan tien deelnemers wordt er een extra dag gekozen.

Gelieve dit veld leeg te laten.