Google Analytics – Training

Training: Google Analytics

Google Analytics is gratis software van Google om bij te houden hoe goed jouw website presteert. Ontdek alle mogelijkheden van Analytics en gebruik die kennis om jouw site en bedrijfsprocessen te verbeteren.

Tijdens de Google Analytics-training ontdek je wat er allemaal mogelijk is met het statistiekenpakket van Google. Aan het eind van de training ben je in staat om zelfstandig data te analyseren en kun je goede rapporten maken. Sterker nog: door te ‘luisteren’ naar de cijfers leer je hoe je jouw website kunt verbeteren.

De training wordt gegeven door Tim Kraaijvanger van Stormachtig. Hij werkt al meer dan tien jaar met Google Analytics en heeft honderden accounts opgezet voor klanten.

De opleiding is lekker praktisch. Neem jouw eigen laptop mee, want je gaat de statistieken op jouw site doorspitten. Heb je nog geen Google Analytics? Dan krijg je op de cursusdag een testaccount van Google. Tim helpt jou om bepaalde zaken in je eigen account goed te zetten. Worden doelen goed gemeten? En worden demografische gegevens verzameld?

Wat je o.a. leert:

  • Alle mogelijkheden van Google Analytics
  • Van realtime tot doelen instellen
  • Dashboard maken met Google Analytics-data
  • Geavanceerde segmenten en filters gebruiken
  • Remarketinglijsten instellen
  • Voor webshops: e-commerce

Je leert niet alleen hoeveel bezoekers er op je site komen, maar ook waar ze vandaan komen en welke apparaten ze gebruiken. Al deze informatie zegt iets over hoe jij jouw site moet verbeteren. Misschien is het tijd om meer te investeren in zoekmachineoptimalisatie? Of moet jij jouw website beter geschikt maken voor mobiel?

Wanneer?

Dagopleiding: dinsdag 31 oktober 2017 van 9:00 uur tot 16:00 uur. Inclusief lunch.
Avondopleiding: dinsdag 7 november & dinsdag 14 november van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Waar?

Klein HandelsGebouw Sommelsdijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Kosten

De dagopleiding kost 129 euro (excl btw) per deelnemer. De tweedaagse avondopleiding kost 99 euro (excl btw) per deelnemer.

Meld je aan!

Vul hieronder het formulier in als je interesse hebt in de workshop. De dag- en avondopleiding gaan door bij minimaal acht deelnemers. Bij meer dan tien deelnemers wordt er een extra dag gekozen.

Gelieve dit veld leeg te laten.