Hier stormt ‘t

Hier stormt 't

De afgelopen tijd hebben we mogen werken voor de onderstaande klanten.

Scientias.nl

Scientias.nl is een populair-wetenschappelijke nieuwssite. In 2009 is deze site opgericht door Tim en Caroline van Stormachtig. Inmiddels wordt de site bezocht door meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand. Het wekelijkse Scientias Magazine heeft meer dan 34.000 abonnees.

Schuttingplaza.nl

Voor Green-Lab.nl ontwikkelde Stormachtig de site 'Schuttingplaza.nl': van de huisstijl tot de site en van de configurator tot de online marketingcampagne. Bezoekers kunnen online een schutting samenstellen. Al kort na de lancering kwamen er tientallen offerteaanvragen per dag binnen. Dit was o.a. te danken aan de geslaagde Google AdWords-campagne.

Snaidero Concept Store

Snaidero is een schitterend keukenmerk. Rudy Jacobse uit Arnemuiden is de grootste Snaidero-fan van Nederland en verkoopt Italiaanse design keukens van dit merk in zijn Snaidero Concept Store.

Stormachtig realiseerde de nieuwe website en zorgt doorlopend voor een uitstekende vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden. Iedere maand vinden duizenden geïnteresseerde keukenkopers hun weg naar de site van Rudy.

Stormachtig is in 2017 gestart. De projectenpagina wordt nog aangevuld. Houd ons in de gaten!