2

Menu

Maak kennis met Joris

Joris is mede-eigenaar van Stormachtig en richt zich voornamelijk op zoekmachine marketing. Benieuwd naar wie hij is? Laten we even kennismaken!

Vertel even kort iets over jezelf

Ik ben Joris en inmiddels 27 jaar oud. Ik woon in Zierikzee samen met mijn vriendin en zal, als alles volgens plan verloopt, volgend jaar in het huwelijksbootje stappen.  Sinds 2015 ben ik actief in de online marketing. Tijdens mijn studie aan de Hogeschool Zeeland kwam ik er voor het eerst mee in aanraking. In het derde jaar besloot ik een minor online marketing te gaan volgen in Deventer en toen is het balletje gaan rollen.

Hoelang werk je al bij Stormachtig en wat is je functie?

Via een vorige werkgever kwam ik in contact met Tim. Die samenwerking beviel zo goed dat we altijd contact hebben gehouden. Nadat Stormachtig bleef groeien raakten we in gesprek om over te stappen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Begin 2020 ben ik ook mede-eigenaar geworden.

Mijn specialiteit is juist dat ik van alle aspecten van online marketing veel weet, al ben ik vooral gespecialiseerd in zoekmachine marketing (SEO & SEA). Daarnaast vorm ik voor veel klanten het aanspreekpunt voor vragen en advies. Ik haal veel energie uit mijn werk, het team en de klanten die we hebben. Belangrijk is het opbouwen van een goede relatie om op die manier de beste resultaten te behalen. Dat is voor mij dan ook echt een grote drijfveer waardoor ik iedere dag met veel plezier naar Ouddorp ga!

Wat zijn je hobby’s?

Mijn grootste hobby is muziek. Ik ben zelf fanatiek drummer en speel gitaar. Op dit moment speel ik in 3 bands, waarvan we vooral met Gruss veel optreden. Zo hebben we ook al twee keer tijdens de Flakkeese Dagen op het podium mogen staan. Daarnaast voetbal ik elke week met een zaalvoetbalteam dat ik onlangs met een aantal vrienden heb opgericht. Het team heet Stormachtig en wordt dan ook door ons gesponsord.

Wat is je grootste blunder?

Tijdens mijn bijbaan bij een fietsenwinkel heb ik een keer de homepage per ongeluk verwijderd. Ik wilde een aanpassing doen, maar dit ging fout waardoor ik dus de gehele pagina heb verwijderd met het idee om wel even een nieuwe pagina te maken. Ik had het toen toch even niet zo breed, maar gelukkig was het snel weer opgelost.

Wat is jouw favoriete gerecht?

Dat is sowieso de andijviestamppot met een gehaktbal van mijn oma! Daar mag je me midden in de nacht voor wakker maken. 

Wat heb je weggegooid maar zou je eigenlijk wel terug willen hebben? 

Ik heb ooit een gitaar van mijn vader gekregen. Tijdens mijn studententijd had ik geld nodig en heb ik hem verkocht voor een veel te laag bedrag. Het was namelijk echt een mooie gitaar van goede kwaliteit. Ik heb geprobeerd hem terug te vinden via Marktplaats, maar helaas. Pas jaren later heb ik het mijn vader durven te vertellen dat ik zo stom was geweest hem te verkopen.

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Wil je meer weten of heb je een vraag? Onze collega Rianne Rijnbrand staat voor je klaar!

Misschien vind je dit ook interessant...

7 Instagram Stories tips voor bedrijven: van swipe-up-link tot Unfold

Gebruik jij al Instagram Stories voor jouw bedrijf? Via Stories deel jij jouw video’s en foto’s voor 24 uur. De afgelopen jaren heeft Instagram de functionaliteiten van Instagram Stories flink uitgebreid. In dit blog deel ik zeven handige tips.

Betaalbare website laten maken? Bereken zelf je prijs!

Wil je een betaalbare website laten maken voor jouw bedrijf? Afhankelijk van je eisen en …

Hoger in Google komen met je website? De 16 allerbeste tips voor 2023!

Je vindt dat je die eerste plek op een bepaalde zoekterm verdient, maar op dit …