Menu

Maak kennis met Louise

Sinds de zomer van 2020 is Louise ons team komen versterken. Benieuwd naar wie zij is? Maak kennis met Louise.

Vertel even kort iets over jezelf

Ik ben Louise en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Bruinisse; het mooiste plekje van Zeeland! Het is een heel leuk dorp aan het water en, vooral in de zomer, is het er erg gezellig. Ik woon daar met mijn ouders en broertje en heb het thuis prima naar mijn zin. Verder breng ik in de zomer veel tijd door op de boot. Ik ben dan eigenlijk het liefst iedere dag wel op het water te vinden. 

Hoelang werk je al bij Stormachtig en wat is je functie?

Ik ben nog maar net in dienst bij Stormachtig. Ik werk hier nu een maand als online marketeer. Ik houd me onder meer bezig met SEO, sociale media en Google Ads. Een veelzijdige functie dus en dat maakt het werk heel erg afwisselend. Iedere dag ben je weer met iets anders bezig. 

Wat zijn je hobby’s?

Ik vind het dus leuk om te varen met de boot. Verder houd ik ervan om te skiën, te winkelen, te netflixen, af en toe naar de sportschool te gaan en naar het strand te gaan. Als het eenmaal lekker weer is ben ik al snel blij! 

Wat is jouw verborgen talent? 

Mijn verborgen talent is sushi maken. Ik heb een eigen bedrijfje waarbij ik sushi boxen maak en bezorg. Dit doe ik naast mijn baan bij Stormachtig en ben hier voornamelijk in de avonden en weekenden druk mee. Ik vind het leuk om af en toe in de keuken iets lekkers te maken en de positieve reacties geven voldoening! Een ander verborgen talent van mij is wakeboarden. Ik vind het fijn om op het water te zijn en dan te wakeboarden. Dit is niet heel makkelijk dus ben er best wel een beetje trots op dat ik dit kan. 

Hoe ziet jouw perfecte outfit eruit?

Ik ben gek op kleding! Ik vind het het leukste om een bikini aan te hebben, Ik houd van de zomer en associeer het met mooi weer. Het geeft me een vakantiegevoel wanneer ik met mijn bikini op het strand lig. Verder vind ik het leuk om me kleurrijk te kleden, veelal rokjes en jurkjes, met kleurtjes als rood, blauw en roze, dat maakt het leven een stukje gezelliger. Ik leg mijn outfit altijd de dag van tevoren klaar, want anders weet ik het wel weer, dan ga ik weer twijfelen en ben ik veel te laat op het werk! 

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Dat is een lastige vraag. Sowieso lekker eten! Zoals sushi of een lekkere taart. Je kunt me ook wakker maken om op vakantie te gaan. Verder moet je me maar gewoon laten slapen anders ben ik niet te genieten. 

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Onze collega Rianne Rijnbrand staat voor je klaar!
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien vind je dit ook interessant...

Online marketing: SEO trends 2024
Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten en hoger in de Google zoekresultaten komen? Dan is ...
De 26 beste (gratis) SEO-tools van 2024
Ga je actief aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, dan heb je natuurlijk goed gereedschap nodig. ...
Google Ads campagnes uitbesteden? Dat kan bij ons!
Stormachtig is gespecialiseerd in zoekmachine-adverteren via Google Ads (vroeger AdWords) en Microsoft Bing. Google Ads-beheer ...

Stel een vraag

Stel je vraag via onderstaande formulier. We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.