Menu

Maak kennis met ons

Van e-mailmarketing tot zoekmachineoptimalisatie: relevante kanalen worden ingezet om jouw (potentiële) klanten te bereiken.

online marketing

zonder poespas

Stormachtig

samen de schouders eronder

Er zijn honderden online marketingbureaus in Nederland. Waarom zou je dan kiezen voor Stormachtig? Natuurlijk zijn goede resultaten belangrijk, maar we denken dat een ‘klik’ net zo essentieel is. Als eilandbewoners kijken we om naar elkaar. Het leven gaat soms wat minder snel dan in de stad. We zoeken daarom verbinding met klanten die – net als wij – het liefst voor een langdurige samenwerking gaan. Geen ‘get rich quick‘-aanpak, maar marketingcampagnes die gericht zijn op een duurzame groei op korte én lange termijn. Waarbij er ook ruimte is voor persoonlijke aandacht en onderling begrip. Als er iets is, helpen we je direct uit de brand. En als het een maand even wat minder gaat dan normaal, dan zetten we samen de schouders eronder.

doe maar gewoon

Een kantoorkonijn, exclusieve bedrijfsuitjes naar de andere kant van de wereld of een lounge room. Daar doen wij niet aan. Als ondernemer werk jij keihard en dat doen wij ook. Wij pronken liever met goede resultaten voor klanten. Als vakidioten worden we gelukkiger van werken met de nieuwste SEO-tools en AI-software en genieten we van een vrijdagmiddagborrel met een pizzapunt erbij.

100% online marketeers

We hebben geen accountmanagers en doen niet aan koude acquisitie. Al onze klanten komen via onze website of uit het directe netwerk. Zo houden we kosten zo laag mogelijk voor onze bestaande en toekomstige klanten. Daarnaast merken we dat we hierdoor betere resultaten behalen, aangezien we gaan voor een langdurige samenwerking en daarbij sturen op realistische doelen.

Maak kennis

met ons team

Rianne Rijnbrand-Bezuijen
Team lead
Tim Kraaijvanger
Online marketeer & eigenaar
Niels Boone
Online marketeer
Anouk van der Mast
Online marketeer
Louise Hagendijk
Online marketeer
Danaé Vlietland
Online marketeer
Eva Bennink
Team lead
Louise Poortvliet
Online marketeer
Joris Spitholt
Online marketeer & eigenaar
Onze koers

samen kom je verder

lokale samenwerking

Als online marketingbureau werken wij samen met andere (internet)professionals, zoals videografen, fotografen, designers, ontwikkelaars, reclamebureaus en internetbureaus in (voornamelijk) Zuid-Holland en Zeeland. Wij zijn van mening dat je alleen kunt groeien als je samenwerkt.

Wij doen leuke projecten samen met o.a. Van Der Perk Groep, Not A Number, Rankify, NDRK, T100, MM, Vollan en Cannect.

Ons kantoor is gevestigd naast de kenmerkende Watertoren in Dirksland, op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

no-nonsense, persoonlijk & datagericht

We zijn ambitieus en we willen dat onze klanten groeien, maar blijven altijd nuchter. We maken geen flitsende presentaties, bouwen geen luchtkastelen en beloven geen gouden bergen. Het is belangrijker dat jouw omzet of winst stijgt, want dat is – vaak – het doel van een marketingcampagne.

Daarom geloven wij in de kracht van creatieve online marketing met een focus op data en persoonlijk contact. Doe niet hetzelfde als jouw concurrent, maar pak het net even anders aan. Soms is het al mogelijk om met een klein budget jouw potentiële klanten op een slimme manier te bereiken, terwijl jouw concurrent misschien wel het tienvoudige of honderdvoudige uitgeeft met minder resultaat.

Stormachtig
Stel een vraag

hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je benieuwd hoe wij jouw online omzet kunnen verhogen? Ben je op zoek naar ‘quick wins’ of wil je het strategisch aanvliegen met een marketingplan? Wij helpen je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in Dirksland en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen! Open de chat rechtsonder om direct een afspraak te plannen.