2

Menu

Maak kennis met Rianne

Rianne is al vanaf het begin onderdeel van Stormachtig. Benieuwd naar wie zij is? Maak kennis met onze Rianne.

Vertel even kort iets over jezelf

Ik ben Rianne, ik ben 25 jaar en ik woon in Ouddorp. Sinds ¾ jaar woon ik samen met mijn vriend. Sinds de verhuizing van het kantoor van Middelharnis naar Ouddorp kan ik lekker op de fiets naar kantoor. 

Hoelang werk je al bij Stormachtig en wat is je functie?

Ik werk nu 2 jaar bij Stormachtig als online marketeer. ik zag een vacature voorbij komen op FaceBook. Het ging om een fulltime functie, maar er stond dat, als je ervaring op wilde doen, je ook mocht reageren. Ik ben hier begonnen terwijl ik nog studeerde en werkte dus 1 tot 2 dagen parttime naast mijn studie. Mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Small Business & Retail Management heb ik bij Stormachtig mogen doen en daarna ben ik eigenlijk blijven plakken. Alles wat ik nu weet over online marketing heb ik ook echt hier geleerd. 

Wat zijn je hobby’s?

Ik vind het leuk om een boek te lezen, af en toe een legpuzzel te maken, buiten een rondje te wandelen of een goede serie te kijken op de bank. 

Wat is jouw favoriete taartje?

Mijn eigengemaakte monchoutaart met Bastogne bodem en kersen vind ik toch wel echt het allerlekkerste! Iedereen op kantoor is altijd erg blij wanneer ik een eigen gemaakte taart meeneem.  

Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit?

Tussen 6 en kwart over 6 gaat de wekker. Dan stap ik onder de douche, ontbijt snel wat en stap op de fiets naar kantoor. Dat is wel fijn, kan ik nog een beetje wakker worden. Mijn ritueel is dus niet erg uitgebreid. Ik vind het wel lekker om de werkdag vroeg te beginnen, dan ben ik ‘s middags ook lekker vroeg klaar en heb je nog wat aan je middag. 

Wat zou je eigenlijk vaker moeten doen? 

Eigenlijk niets, ik ben een heel tevreden persoon. Ik ben nuchter ingesteld en blij met wat ik heb en doe op dit moment. 

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Wil je meer weten of heb je een vraag? Onze collega Rianne Rijnbrand staat voor je klaar!

Misschien vind je dit ook interessant...

Variabelen in Yoast: zo automatiseer je jouw SEO-optimalisaties

Een van de populairste WordPress-plugins is Yoast SEO. Activeer deze plugin en je krijgt toegang …

Nieuw: Search Console-snippets in Google

Zie je plotseling Search Console-snippets in Google? Dit is nieuw. Deze handige informatie zie je alleen als je een website hebt geverifieerd in Search Console.

Channable is dé tool voor feed management

Channable is het alles-in-één platform als het gaat om feeds. Creëer een feed in Channable …