1

Menu

Maak kennis met Sarah

Sarah is altijd druk! Is het niet op kantoor, dan is ze wel in de paardenstal aan de slag. Benieuwd naar wat ze nog meer doet? Maak kennis met Sarah!

Vertel even kort iets over jezelf

Ik ben Sarah. Tot 2019 heb ik Crossmediale Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool in Rotterdam. Hier heb ik voor het eerste kennisgemaakt met diverse facetten van marketing. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn vriend te vinden. We zouden graag op korte termijn samen gaan wonen. Ook bij m’n paard Bilsen Imladris ben ik veel te vinden.

Hoelang werk je al bij Stormachtig en wat is je functie?

Ik werk in december alweer een jaar bij Stormachtig als online marketeer. Ik houd me daarbij bezig met SEO, SEA en onderhoud ik diverse social mediakanalen voor klanten. Ook nieuwsbrieven en adverteren op social media pak ik mee. Af en toe fotografeer ik ook voor klanten. In 2013 ben ik gestart met fotografie. Ik deed dit eerst als hobby, maar dit is verder uitgebreid met af en toe eens een opdracht en nu mag ik dit dus ook voor mijn werk doen. Erg leuk!

Wat zijn je hobby’s?

Ik ben – zolang ik me al kan herinneren – gek van paarden. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bij mijn paard Bilsen Imladris. Verder vind ik het erg gezellig om lekker uit eten te gaan, dagjes erop uit te gaan, een goed boek te lezen of lekker te Netflixen.

Wat is je favoriete film of serie? 

Friends! Deze serie heeft veel seizoenen en kan ik dus eindeloos opnieuw kijken. Ik vind het zo leuk, omdat ik me soms best kan herkennen in de personages. Ik vind de film Eat, Pray, Love een erg mooie film. 

Wat heb je altijd bij je?

Ik heb standaard mijn handtas bij me. Hier zit vanalles in, maar wat ik sowieso altijd bij me heb is mijn telefoon, bankpas en sleutels – overigens ook een hele bos, haha. Wat ik dan wel weer heel vaak vergeet is mijn identiteitsbewijs. Oeps!  

Waar ben je dankbaar voor?

Ik ben dankbaar voor het feit dat ik dit werk bij Stormachtig mag doen en het zo naar m’n zin heb. Lekker cliché, maar wel waar. Daarnaast ben ik dankbaar dat ik mijn vriend Nick heb leren kennen en we samen kunnen fantaseren over de toekomst. Ook het feit dat ik – en de mensen om me heen – gezond ben/zijn; zo vanzelfsprekend is dat niet. Én dat ik weer een eigen paardje heb.

Misschien vind je dit ook interessant...

Linkbuilding: 13 praktische tips om vandaag te starten

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen? Je kunt heel makkelijk zelf aan de slag met deze …

Maak jij al gebruik van de nieuwe advertentievorm: Performance Max?

Als online marketeer of trendwatcher heb je er vast al van gehoord. Google heeft sinds …

17 tips om meer nieuwe klanten te krijgen

Je wil graag groeien met jouw bedrijf. Wat dat betreft is het daar de perfecte …