Skip links

Maak kennis met Stormachtig

Online marketing zonder poespas

Waar het stormt, worden ideeën geboren. Bij Stormachtig helpen we organisaties om online beter zichtbaar te worden. E-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie, Google Ads of sociale media: relevante kanalen worden ingezet om jouw (potentiële) klanten te bereiken.

Jij weet als ondernemer wat jouw doel is. Meer omzet, meer winst door marketingautomatisering, meer nieuwe klanten of juist een grotere naamsbekendheid. Wij helpen jou deze doelen te realiseren.

Strategie

Van een strategische sessie tot de realisatie van een online marketingplan. Samen met jou leggen we het fundament voor de online marketing van jouw bedrijf.

Social marketing

Is jouw bedrijf al actief op sociale media? Wij helpen jou met social advertising op Linkedin, Facebook en Instagram.

Zoekmachineoptimalisatie

Van een zoekwoordenonderzoek tot landingspagina’s met steengoede teksten. We zorgen dat je beter gevonden wordt in de zoekmachines Google en Bing.

E-mailmarketing

Voor onze klanten versturen we mailings die werken. We helpen je ook bij het vergroten van de lijst met e-mailadressen en kunnen ook marketing automation inzetten.

Zoekmachineadverteren

Adverteren in Google is een slimme manier om snel relevante bezoekers op je site te krijgen. Wij maken gebruik van de machine learning-capaciteiten van Google om potentiële leads voor de laagste prijs binnen te halen.

Website-optimalisatie

We zorgen dat jouw website optimaal presteert. We analyseren statistieken en voeren A/B-testen uit om jouw site te verbeteren.

Onze koers

2017
Opgericht

In de zomer van 2017 is Stormachtig opgericht. De allereerste klanten waren LesautoDeal, Snaidero Concept Store en Schuttingplaza.nl. We zijn blij dat zij nog steeds klant zijn.

2018
Eerste werknemers

Stormachtig breidde dit jaar uit met twee werknemers. Vivian en Rianne haakten in de zomer aan. Vivian is afgestudeerd journalist en Rianne is online marketeer.

2018
Google Partner

Sinds de lente van 2018 zijn we officieel Google Partner! We zijn nu bezig om Google Premier Partner te worden.

2019
Nieuw kantoor

Dit jaar zijn we naar een nieuw kantoor verhuisd in Middelharnis. Kom eens langs voor een vers bereide cappuccino in ons kantoor aan de Oosthavendijk.

Maak kennis met ons team

Stormachtig wordt gevormd door een enthousiast team van online marketeers en content marketeers.

Vivian Peeman

Vivian Peeman

Online marketeer
Sanne van der Laan

Sanne van der Laan

Online marketeer
Rianne Bezuijen

Rianne Bezuijen

Online marketeer
Joris (per 1 oktober)

Joris (per 1 oktober)

Online marketeer
Tim Kraaijvanger

Tim Kraaijvanger

Online marketeer

Samen kom je verder

Als klein online marketingbureau werken wij samen met andere (internet)professionals, zoals videografen, fotografen, designers, ontwikkelaars, reclamebureaus en internetbureaus in (voornamelijk) Zuid-Holland en Zeeland. Wij zijn van mening dat je alleen kunt groeien als je samenwerkt.

Wij doen leuke projecten samen met Van Der Perk Groep, Wurld, Visual Masters, ProAutNorm, WebsiteFactory, Wedouble, Rankify, NDRK, T100, SPARR, Zout Media, Dorst Communicatie, Vivars, Fotograaff en Origin Media.

Ons kantoor is gevestigd aan de Oosthavendijk in Middelharnis op het Zuid-Hollanse eiland Goeree-Overflakkee.

No-nonsense, persoonlijk & datagericht

We zijn ambitieus en we willen dat onze klanten groeien, maar blijven altijd nuchter. We maken geen flitsende presentaties, bouwen geen luchtkastelen en beloven geen gouden bergen. Het is belangrijker dat jouw omzet of winst stijgt, want dat is – vaak – het doel van een marketingcampagne.

Daarom geloven wij in de kracht van creatieve online marketing met een focus op data en persoonlijk contact. Doe niet hetzelfde als jouw concurrent, maar pak het net even anders aan. Soms is het al mogelijk om met een klein budget jouw potentiële klanten op een slimme manier te bereiken, terwijl jouw concurrent misschien wel het tienvoudige of honderdvoudige uitgeeft met minder resultaat.

Anderen over Stormachtig

“Het conversiepercentage is 8,7% en dat is uitzonderlijk in de leasebranche. Dankzij Stormachtig betalen we niet zoveel om een potentiële klant binnen te halen.”

Joost Boeter
Joost Boeter
LesautoDeal

“Enthousiaste online marketeers met passie voor het vak en een gezonde dosis humor. Inmiddels werken we ruim 6 jaar samen. Ik kan Stormachtig dan ook van harte aanbevelen.”

Peter Flikweert
Peter Flikweert
NDRK

“De campagne van Stormachtig werkt. Het heeft vele kansrijke offertes opgeleverd. Ik ben enthousiast over het resultaat.”

Matthijs Schot
Matthijs Schot
John Scott Works

“Met Tim jarenlang op een prettige manier samengewerkt. Heb hem leren kennen als een vakkundige en enthousiaste marketeer, die zich met hart en ziel inzet om de afgesproken doelen te behalen. Kan hem van harte aanraden.”

Perry Schoots
Perry Schoots
Welstand Groep

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of het nu gaat om een e-mailmarketingcampagne, Facebook-adverteren of vindbaar worden in Google: er is ijzersterke content nodig. Stormachtig produceert fraaie teksten, bewegende HTML5-advertenties en Instagram-video’s. Net wat er nodig is!

Ben je benieuwd hoe wij jouw online omzet kunnen verhogen? Ben je op zoek naar ‘quick wins’ of wil je het strategisch aanvliegen met een marketingplan? Wij helpen je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in Middelharnis en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen! Open de chat rechtsonder om direct een afspraak te plannen.

Gemiddelde beoordeling
Stormachtig★★★★★5.0
51