Maak kennis met Stormachtig

Maak kennis met Stormachtig

Tim Kraaijvanger

Online marketeer

Tim Kraaijvanger is online marketeer en heeft de afgelopen tien jaar honderden organisaties geholpen op het gebied van online marketing. Tim is praktisch ingesteld, enthousiast en gaat maximaal voor het online succes van klanten.

Caroline Kraaijvanger

Tekstschrijver

Caroline Kraaijvanger is afgestudeerd journalist en werkt binnen Stormachtig.nl aan journalistieke concepten. Regelmatig schrijft zij teksten voor nieuwe sites of voor internetcampagnes. Je leest haar columns in het Eilandennieuws.

De 3e man of vrouw

Alleskunner & sparringpartner

Als klein online marketingbureau werken wij samen met andere (internet)professionals, zoals videografen, fotografen, designers, ontwikkelaars, reclamebureaus en internetbureaus in Zuid-Holland en Zeeland. Wij zijn van mening dat je alleen kunt groeien als je samenwerkt.

Online marketing zonder poespas

Bij Stormachtig zijn we ambitieus, maar blijven we altijd nuchter. Wij presenteren geen flitsende presentaties en bouwen geen luchtkastelen. Het is belangrijker dat de omzetcijfers en de statistieken van jouw bedrijf stijgen. Dat zegt immers meer dan duizend woorden.

Content maakt jouw bedrijf sterker

Of het nu gaat om een e-mailmarketingcampagne, Facebook-adverteren of vindbaar worden in Google: er is ijzersterke content nodig. Stormachtig produceert fraaie teksten, bewegende HTML5-advertenties en Instagram-video's. Net wat er nodig is!

Altijd bereikbaar: zoals jij het wil

Per mail, telefonisch, Whatsapp of Facebook Messenger. Jij bepaalt hoe je graag communiceert met ons. Ook bieden we de mogelijkheid om direct te chatten. Klik rechtsonder op het groene chaticoontje en er start direct een gesprek. Stel gerust een vraag of opper een idee. Wie weet ontstaat er iets moois!

Een eerlijk tarief

Stormachtig heeft geen dure accountmanagers en geen groot kantoor. Dat vertaalt zich in een eerlijk uurtarief van 65 euro (excl BTW) per uur. Wil je liever een vast bedrag betalen voor een opdracht. Dan kunnen we een fixed price afspreken.

Meer weten over Stormachtig?

Op de pagina 'Hier stormt 't' maak je kennis met klanten van Stormachtig. Lees ook ons blog, waar we regelmatig bloggen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing & content.

Contact opnemen? Klik hier om ons te mailen of gebruik de chatfunctie rechtsonder.

Postadres

Stormachtig v.o.f.
Van Kerkwijkhof 4
3253 XV - Ouddorp
Nederland

Bezoekadres

Vanaf 1 september 2017:
Sint Joris Doelstraat 7-9
3245 BA - Sommelsdijk
Nederland

tim@timkraaijvanger.nl