Maak kennis met ons

Online marketing zonder poespas

Waar het stormt, worden ideeën geboren
Bij Stormachtig helpen we organisaties om online beter zichtbaar te worden. E-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie, adverteren middels Google Ads, affiliatemarketing, adverteren op nieuwssites of sociale media marketing: relevante kanalen worden ingezet om jouw (potentiële) klanten te bereiken.

Slimme oplossingen
Jij weet als ondernemer wat jouw doel is. Meer omzet, meer winst, meer nieuwe klanten of juist een grotere naamsbekendheid? Wij helpen jou deze doelen te realiseren met slimme oplossingen, zoals marketing automation, chatbots, bedrijvenherkenning op de site, contentcreatie, dynamische advertenties, liquid content of een technische website-optimalisatie.

Doe maar gewoon
Een kantoorkonijn, exclusieve bedrijfsuitjes naar de andere kant van de wereld of een lounge room. Daar doen wij niet aan. Als ondernemer werk jij keihard en dat doen wij ook. Wij pronken liever met goede resultaten voor klanten. Als vakidioten worden we gelukkiger van werken met de nieuwste SEO-tools en genieten we van een vrijdagmiddagborrel met een pizzapunt erbij.

Geen verkopers, 100% online marketeers
We hebben geen accountmanagers en doen niet aan koude acquisitie. Al onze klanten komen via onze website of uit het directe netwerk. Zo houden we kosten zo laag mogelijk voor onze bestaande en toekomstige klanten. Daarnaast merken we dat we hierdoor betere resultaten behalen, aangezien we gaan voor een langdurige samenwerking en daarbij sturen op realistische doelen.

Strategie

Van een strategische sessie tot de realisatie van een online marketingplan. Samen met jou leggen we het fundament voor de online marketing van jouw bedrijf.

Social marketing

Is jouw bedrijf al actief op sociale media? Wij helpen jou met social advertising op Linkedin, Facebook en Instagram.

Zoekmachineoptimalisatie

Van een zoekwoordenonderzoek tot landingspagina’s met steengoede teksten. We zorgen dat je beter gevonden wordt in de zoekmachines Google en Bing.

E-mailmarketing

Voor onze klanten versturen we mailings die werken. We helpen je ook bij het vergroten van de lijst met e-mailadressen en kunnen ook marketing automation inzetten.

Zoekmachineadverteren

Van een zoekwoordenonderzoek tot landingspagina’s met steengoede teksten. We zorgen dat je beter gevonden wordt in de zoekmachines Google en Bing.

Website-optimalisatie

We zorgen dat jouw website optimaal presteert. We analyseren statistieken en voeren A/B-testen uit om jouw site te verbeteren.

Stormachtig

Onze koers

2017

Opgericht

In de zomer van 2017 is Stormachtig opgericht. De allereerste klanten waren LesautoDeal en Snaidero Concept Store. We zijn blij dat zij nog steeds klant zijn.

2017

2018

Eerste werknemer & Google Partner

Bye bye eenmanszaak. In de zomer startte online marketeer Rianne bij Stormachtig. Daarnaast zijn we sinds de lente van 2018 officieel Google Partner!

2018

2019

Stormachtige ontwikkelingen

In 2019 zijn we hard gegroeid. Van twee mensen op kantoor naar in totaal zes online marketeers aan het einde van het jaar!

2019

2020

Nieuw kantoor in Ouddorp

We waren letterlijk uit ons kantoor gegroeid. Daarom zijn we in maart naar Ouddorp verhuisd, waar we nu een mooi kantoor hebben voor de komende tijd.

2020

Ons team

Stormachtig wordt gevormd door een enthousiast team van online marketeers.

Onze koers

Als online marketingbureau werken wij samen met andere (internet)professionals, zoals videografen, fotografen, designers, ontwikkelaars, reclamebureaus en internetbureaus in (voornamelijk) Zuid-Holland en Zeeland. Wij zijn van mening dat je alleen kunt groeien als je samenwerkt.

Wij doen leuke projecten samen met Van Der Perk Groep, Not A Number, Visual Masters, ProAutNorm, WebsiteFactory, Rankify, NDRK, T100, SPARR, Zout Media, Dorst Communicatie, ISZO Visueel en Origin Media.

Ons kantoor is gevestigd aan de Hofdijksweg in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

No-nonsense, persoonlijk & datagericht

We zijn ambitieus en we willen dat onze klanten groeien, maar blijven altijd nuchter. We maken geen flitsende presentaties, bouwen geen luchtkastelen en beloven geen gouden bergen. Het is belangrijker dat jouw omzet of winst stijgt, want dat is – vaak – het doel van een marketingcampagne.

Daarom geloven wij in de kracht van creatieve online marketing met een focus op data en persoonlijk contact. Doe niet hetzelfde als jouw concurrent, maar pak het net even anders aan. Soms is het al mogelijk om met een klein budget jouw potentiële klanten op een slimme manier te bereiken, terwijl jouw concurrent misschien wel het tienvoudige of honderdvoudige uitgeeft met minder resultaat.

Anderen over Stormachtig

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of het nu gaat om een e-mailmarketingcampagne, Facebook-adverteren of vindbaar worden in Google: er is ijzersterke content nodig. Stormachtig produceert fraaie teksten, bewegende HTML5-advertenties en Instagram-video’s. Net wat er nodig is!

Ben je benieuwd hoe wij jouw online omzet kunnen verhogen? Ben je op zoek naar ‘quick wins’ of wil je het strategisch aanvliegen met een marketingplan? Wij helpen je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in Ouddorp en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen! Open de chat rechtsonder om direct een afspraak te plannen.

Scroll naar top