1

Menu

Maak kennis met Tim

Tim is grondlegger van Stormachtig en trots op zijn groeiende bedrijf. Benieuwd naar wie hij is? Maak kennis met onze Tim!

Vertel even kort iets over jezelf

Mijn naam is Tim, ben 34 jaar oud en woon samen met mijn vrouw Caroline en mijn drie dochters in Ouddorp. Oorspronkelijk kom ik uit het oosten van het land. Ik ben hier na mijn studie naar toe gekomen omdat Caroline hier woonde. Toen ik in 2010 afstudeerde als journalist, ben ik als zzp’er aan de slag gegaan. Ik heb een jaar lang als freelance journalist op het gebied van smartphones gewerkt. Daarbij moest ik veel beurzen in het buitenland af om bijvoorbeeld reviews te schrijven. Ik merkte al snel dat dit niks voor mij was want ik miste het sociale contact. Dus besloot ik in loondienst te gaan werken en ben ik zes jaar online marketeer geweest bij een internetbureau.

Hoelang werk je al bij Stormachtig en wat is je functie?

In 2017 wilde ik voor mezelf starten en heb ik Stormachtig opgericht. Mijn functie binnen Stormachtig is mede-eigenaar en verder doe ik werkzaamheden als online marketeer. Ik ben het aanspreekpunt voor verschillende klanten en ik houd me bezig met de acquisities. 

Wat zijn je hobby’s?

Ik heb veel dingen die ik leuk vind om te doen: gamen, muziek luisteren op mijn platenspeler, concerten bezoeken, hardlopen, uit eten gaan (ik houd van lekker eten), wandelen, fietsen, series kijken, met de kinderen naar een pretpark of zwembad en stedentrips maken. Ik zou heel graag nog een keer naar New York gaan om de stad te ontdekken. 

Wat wilde je vroeger worden? 

Ik heb verschillende fases gehad. Op de basisschool wilde ik graag striptekenaar worden. Ik maakte wekelijks een stripverhaal dat de hele klas doorging. Eind basisschool begon mijn fascinatie voor atlassen. Ik denk dat daar mijn passie voor data verzamelen is ontstaan. Tijdens mijn middelbare schoolperiode vond ik computers leuk. Ik heb ook nog even getwijfeld om de lerarenopleiding te doen, maar uiteindelijk toch voor journalistiek gekozen. Dit was niet wat ik ervan verwachtte. Marketing is dé perfecte plek waar alles samenkomt: creativiteit, data, schrijven en sociaal contact!  

Welke beroemdheid wil je graag ontmoeten? 

Poeh, ik denk Elon Musk. Hij praat en denkt op een ander niveau. Hij maakt de meest bizarre dingen werkelijkheid en dat vind ik erg krachtig. Hij was bankroet maar heeft ondanks dat toch doorgezet en kan daarom nu zijn idealen verspreiden om te wereld te verbeteren. Het lijkt me erg interessant om daar een keer koffie mee te drinken.  

Wat vind je het vervelendste huishoudelijke klusje?

Ouderwets afwassen vind ik vies en vroeger vond ik stofzuigen met draad verschrikkelijk irritant. Daarom hebben we nu dus ook een draadloze. Het is voor mij de uitdaging om, met behulp van ‘gadgets’, klusjes makkelijker en leuker te maken. Daarom vind ik niet echt een klusje vervelend.

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Onze collega Rianne Rijnbrand staat voor je klaar!
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien vind je dit ook interessant...

De 26 beste (gratis) SEO-tools van 2024
Ga je actief aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, dan heb je natuurlijk goed gereedschap nodig. ...
Google Ads campagnes uitbesteden? Dat kan bij ons!
Stormachtig is gespecialiseerd in zoekmachine-adverteren via Google Ads (vroeger AdWords) en Microsoft Bing. Google Ads-beheer ...
Online marketing: SEO trends 2024
Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten en hoger in de Google zoekresultaten komen? Dan is ...

Stel een vraag

Stel je vraag via onderstaande formulier. We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.