Skip links

Nieuwe versterking: enthousiaste creatieveling

Mijn naam is Kim en ik ben sinds 1 december gestart bij Stormachtig. De studieboeken mag ik bijna aan de kant schuiven want ik hoop snel af te studeren. De komende tijd ga ik mij richten op werkzaamheden als online marketeer.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om mooie wandelingen door de natuur te maken. Ik ben dol op reizen. Australië heb ik al mogen afvinken, maar er staan nog vele bestemmingen op mijn lijstje! Daarnaast kan ik me helemaal storten op legpuzzels en creatieve bezigheden zoals tekenen, schrijven, muziek, film en fotografie. Het lijkt me dan ook erg leuk om bij Stormachtig mijn horizon te verbreden op gebied van fotografie, social media, talen en marketing. Er valt namelijk nog zoveel te leren en ontdekken, maar ik heb zeker zin in deze uitdaging!

Gemiddelde beoordeling
Stormachtig★★★★★5.0
51