Nieuwe versterking: van bèta naar online marketeer

Ik ben Sarah en werkzaam als online marketeer bij Stormachtig sinds 1 december 2019. Ik ben in juni 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam aan de opleiding Crossmediale Communicatie. Daarvoor ben ik als “bèta” geslaagd voor mijn havo met scheikunde, natuurkunde en biologie als hoofdvakken. Ik hoop me bij Stormachtig te kunnen storten op de fotografie en mijn kennis en ervaring op het gebied van vormgeving en SEO te verbreden.

Naast dus het kantoor van Stormachtig ben ik veel te vinden bij mijn paard Bilsen en mijn vriend Nick. Tussen alle drukte door zie ik vaak mijn vriendinnen op stal. Zij delen gelukkig dezelfde hobby als ik. Ik houd van gezelligheid en ben altijd wel te porren voor iets nieuws. Daarnaast vind ik fotograferen erg leuk. Dit doe ik inmiddels al een aantal jaar en hoop hier, zoals hierboven al genoemd staat, ook bij Stormachtig verder mee aan de slag te gaan. 

Scroll naar boven