1

Menu

Adverteren op LinkedIn, Facebook & Instagram

Advertenties op LinkedIn, Facebook en Instagram

Adverteren via LinkedIn, Facebook en Instagram kan een mooie bijdragen leveren aan jouw SEA strategie! Op deze social media kanalen kun je advertentieberichten plaatsen met aantrekkelijke tekst, afbeelding en/of video. Vervolgens wordt deze advertentie getoond aan je doelgroep. Daardoor komen potentiële klanten in aanraking met jouw bedrijf. Dat zorgt weer voor meer leads en conversies. Je leest hier precies hoe deze advertenties werken en wat de voordelen zijn. Besteed je de social media ads liever uit? Geen probleem! Onze online marketeers kunnen jou helpen om je toekomstige klanten te bereiken.

Adverteren op LinkedIn, Facebook en Instagram

Advertenties op LinkedIn, Facebook en Instagram zien er ongeveer hetzelfde uit. De advertentie wordt weergegeven in de vorm van een post. De post kan tekst, foto en/of video bevatten. Wanneer je de advertentie gepubliceerd hebt wordt de post weergegeven tussen de berichten die jouw doelgroep bekijkt. Social media is erg populair waardoor dit een mooie kans is om je potentiële klanten te bereiken!

Het is belangrijk om de advertentie aantrekkelijk genoeg te maken voor je doelgroep. Aansprekende foto’s en/of video trekken de aandacht. Zorg dat de actie die je doelgroep moet ondernemen laagdrempelig is. Kies niet meteen voor een ‘neem contact op’ of ‘vraag offerte aan’ knop bij je post. Vaak willen mensen eerst meer informatie krijgen over je producten of diensten. Het is beter om je daar op te richten. Het is belangrijk dat je niet vergeet ook daadwerkelijk te reageren op aanvragen voor meer informatie. Vragen potentiële klanten een brochure aan? Stuur die dan zo snel mogelijk op. Dat vergroot de kans dat die persoon ook echt klant zal worden!

Betaling van Facebook, Instagram of LinkedIn ads verloopt via een veilingssysteem. Je concurreert daarmee met andere bedrijven die jouw doelgroep willen bereiken. De prijs die je betaald hangt dus onder andere af van de concurrentie. Ook kun je nog kiezen tussen verschillende opties zoals betaling per klik naar je website of per weergave van de advertentie. Ten slotte kun je altijd een budget instellen waar je niet overheen wil gaan. De betaling is dus flexibel en er zijn veel mogelijkheden!

Deze klanten gingen je voor

NXXT

Meer proeflessen met minder kosten

Tackmasters

Verdubbeling van het aantal top-10 posities in Google door SEO

Voordelen van social media advertenties

  • Social media is erg populair en heeft een groot bereik.
  • Met social media ads kun je gericht jouw doelgroep bereiken en aanspreken.
  • Je kunt de bekendheid van je bedrijf vergroten. Mensen gaan je naam herkennen als ze jouw bedrijf een aantal keer voorbij hebben zien komen op social media.
  • Via je advertenties trek je meer bezoekers naar je website.
  • Door de advertenties kun je meer volgers krijgen op social media en meer in contact komen met potentiële klanten.
  • De advertenties op Facebook, Instagram en/of LinkedIn zorgen voor meer leads en conversies.
  • Door te adverteren op social media bouw je vertrouwen op bij de klant. Als jouw bedrijf veel voorbij komt zullen mensen eerder kiezen voor jouw producten of diensten.
Stormachtig
Vrijblijvend
inspiratie uurtje?

Onze online marketeers weten precies wat er komt kijken bij social media advertenties! Bij LinkedIn, Facebook en Instagram ads komt namelijk veel kijken. Denk aan het bepalen van de juiste doelgroep, het ontwerp van de advertentie, de betalingsmethode, de juiste teksten en het analyseren van de resultaten van je advertenties. Bespaar jij liever tijd en geld? Dan kunnen wij jou helpen met een professionele social media advertentie campagne! Op die manier weet jij zeker dat je het in één keer goed doet. Je hoeft daardoor geen tijd en geld te besteden aan advertenties die misschien weinig resultaat op zullen leveren. Door onze ervaring zetten wij meteen een campagne in die gericht is op jouw doelen. Wij voorzien jou van uitgebreid advies en bespreken regelmatig onze analyses over de lopende advertenties. Neem gerust contact met ons op via de chat, dan helpen wij jou snel verder!