Menu

Displayadverteren

Displayadvertenties

Displayadverteren is een heel effectieve manier van adverteren die niet mag missen in jouw SEA strategie! Display advertenties bereiken precies de juiste doelgroep. Dat zorgt ervoor dat potentiële klanten jouw bedrijf leren kennen. Ze kunnen via de Google display ads meteen doorklikken naar een aantrekkelijke landingspagina op jouw website. Daardoor worden ze misschien wel direct klant! Wij vertellen jou precies hoe display advertising werkt en wat de voordelen zijn. Kom jij er niet uit? Dan staan wij van Stormachtig voor jou klaar om je verder te helpen!

Displayadverteren

Display advertenties worden getoond op websites die je doelgroep bezoekt. Ze zijn te zien in de vorm van banners aan bijvoorbeeld de zijkant of bovenkant van de website. De display advertentie kan bestaan uit een foto, video en/of tekst. Er bestaan verschillende soorten en maten banners. Op die manier kun je jouw product of dienst snel en duidelijk in beeld brengen. Dat zorgt voor naamsbekendheid en zichtbaarheid voor je doelgroep. De potentiële klant kan via je advertentie direct doorklikken naar jouw website. Betaling verloopt per klik of per duizend weergaven.

Displayadverteren kan specifiek gericht worden op jouw doelgroep. Op die manier kun je perfect de mensen bereiken die klant bij jou zouden kunnen worden. Je kunt filteren op kenmerken als leeftijd, geslacht en ouderlijke status. Ook kun je richten op onderwerpen waar jouw doelgroep actief onderzoek naar doet of plannen voor maakt. Denk aan een bruiloft of verhuizing. Als laatste kun je ook nog kiezen voor retargeting. Daarbij zorg je dat mensen die al eens op jouw website gekeken hebben opnieuw een display advertentie van je bedrijf te zien krijgen. Grote kans dat deze mensen nu wel daadwerkelijk klant worden!

Deze klanten gingen je voor

Featherlight

10+ webshops met online succes

Vakantiehuistekoop.nl

Binnen een half jaar in de top-10 zoekresultaten van Google

Voordelen van displayadvertenties

  • Je naamsbekendheid wordt sterk vergroot. Veel mensen uit jouw doelgroep komen je Google display ads tegen. Daardoor gaan ze uiteindelijk jouw naam en bedrijf herkennen. Potentiële klanten raken vertrouwd met je bedrijf en zullen eerder een aankoop bij jou doen.
  • Doordat je doelgroep zo gericht te bereiken is hebben je advertenties veel nut. Je kunt targeten op bepaalde aspecten van je doelgroep of juist focussen op retargeting. Daardoor is er een grote kans dat er veel op je display advertentie geklikt zal worden.
  • Jij bepaalt zelf wat je budget is en hebt controle over de kosten die je maakt met display advertenties.
  • Je kan direct resultaat verwachten doordat de advertenties meteen op de websites geplaatst worden.
  • Bij displayadvertenties heb je uitgebreid de mogelijkheid om resultaten in te zien. Je kunt precies zien hoeveel mensen doorgeklikt hebben naar jouw website, wie er daadwerkelijk klant is geworden, hoeveel bereik de advertentie heeft en nog veel meer.
Stormachtig
Vrijblijvend
inspiratie uurtje?

Bij Stormachtig werken deskundige online marketeers. Wij kunnen ervoor zorgen dat displayadverteren professioneel verloopt. Door onze ervaring weten wij precies welk type advertentie en welke doelgroep geschikt zijn voor jouw bedrijf. Dat bespaart jou veel tijd en geld! Wij geven jou ook uitgebreide analyses over de resultaten van je advertenties. Bovendien krijg je duidelijk advies over de marketingstrategie van jouw bedrijf. Wil jij door ons verder geholpen worden? Neem contact met ons op via de chat! Wij staan graag voor jou klaar om je bedrijf naar meer succes te helpen.