1

Menu

Een gloednieuwe website

Een nieuwe website

Wil jij graag een gloednieuwe website voor je bedrijf? Of zelfs een webshop? De online marketeers van Stormachtig helpen jou graag! De nieuwe website voor jouw bedrijf kan door ons gebouwd worden in WordPress. Wij kunnen de website zo inrichten dat jij deze zelf gemakkelijk kunt aanpassen en beheren. Heb jij al een website die je graag wil vernieuwen? Ook dat is mogelijk! Wij houden hierbij rekening met de huidige posities in Google. Ook kunnen wij jouw bestaande producten, blogs, projecten of andere zaken overzetten op de nieuwe website. Binnen de nieuwe website die wij voor jou kunnen maken is heel veel mogelijk. Wij vertellen je graag hoe dit werkt. Lees snel verder om alles te weten te komen!

De mogelijkheden van jouw nieuwe website

Jouw nieuwe website kan helemaal op maat ingericht worden. Zo kan er bijvoorbeeld een pagina toegevoegd worden over alle diensten die jij aanbiedt. Of juist een pagina over projecten die je afgerond hebt. Voor klanten is het fijn om resultaten van je werk te kunnen bekijken. Ook is het verstandig om een pagina met reviews toe te voegen. Hoe meer positieve reviews je bedrijf krijgt, hoe groter de kans dat bezoekers van je website ook daadwerkelijk klant willen worden. Wil je graag een webshop? Dan kunnen wij alle producten daarin toevoegen voor jou. Belangrijk daarbij zijn goede afbeeldingen en uitgebreide beschrijvingen van de producten. Als het voor jouw website nodig is maakt onze web designer natuurlijk ook een koppeling met een extern systeem voor jou.

Contact met jouw potentiële klanten is belangrijk. Daarom is het ook mogelijk om een formulier op je website te laten zetten. Daarmee kan een bezoeker bijvoorbeeld vragen om een brochure of offerte. Een chatbot is daarnaast ook absoluut aan te raden. Een chatbot is een geautomatiseerd chatsysteem. Klanten worden geholpen op basis van keuzes die ze maken en antwoorden die ze geven. Uiteindelijk komen ze bijvoorbeeld terecht bij het antwoord op hun vraag, de aanvraag van een offerte, of een contactverzoek met jou via mail of telefoon.

Deze klanten gingen je voor

NXXT

Meer proeflessen met minder kosten

Tackmasters

Verdubbeling van het aantal top-10 posities in Google door SEO

Wij helpen jou!

Naast het bouwen van de website kunnen wij ook de content voor op de website maken. Denk aan landingspagina’s, artikelen, productpagina’s of blogs. Heb je een meertalige website nodig? Ook dat is geen enkel probleem. Wij voegen voor jou een knop toe waarmee de bezoeker van de website kan wisselen tussen verschillende talen.

Is je gloednieuwe website af? Dan komt het voor dat het beheren en onderhouden van je website te veel tijd in beslag neemt. Als online marketing en web design bureau helpen wij jou graag. Het is mogelijk om je website door ons te laten hosten en onderhouden. De website staat dan op onze server. Dagelijks worden er back-ups gemaakt. Wel zo’n veilig idee. Wekelijks voeren wij de nodige updates uit. Wij passen de website aan wanneer en hoe jij dat wil.

Stormachtig
Vrijblijvend
inspiratie uurtje?

Zie jij zo’n nieuwe professionele website wel zitten? Wij gaan graag voor jou aan de slag! Onder onze medewerkers vind je ervaren web designers die alle kennis in huis hebben om jouw nieuwe zakelijke website tot een succes te maken. Wij helpen jou snel en voorzien je van uitgebreid advies. Ook blijven we de website analyseren en vertellen wij jou doorlopend welke verbeter- of aandachtspunten wij hebben gevonden. Dat zorgt ervoor dat jouw website succesvol blijft. Op die manier trek je meer klanten aan en kan jouw bedrijf verder groeien. Neem gerust contact met ons op via de chat. Dan bespreken we vrijblijvend hoe wij jouw nieuwe website een vliegende start kunnen geven! Wil je liever eerst zelf berekenen wat je nieuwe website of webshop gaat kosten? Dat kan via onze handige tool!