2

Menu

Meer naamsbekendheid met online marketing

SEA en zoekmachine optimalisatie voor

meer naamsbekendheid

Wanneer je op zoek bent naar een heerlijke boxspring is Boxsprings Compleet het adres waar jij terecht kunt. In de showroom in Middelharnis kun je de meest comfortabele boxsprings scoren. Koop een standaard model of stel je eigen boxspring samen. Hoge kwaliteit, een voordelige prijs en snelle levering is waar het bedrijf voor staat. Wij mochten voor Boxsprings Compleet aan de slag om hun naamsbekendheid te vergroten. Hoe wij dit aangepakt hebben? Lees snel verder!

Alle hens aan dek

Toen Boxsprings Compleet met ons in zee ging hebben wij alle hens aan dek gezet om er een groot succes van te maken. We zijn begonnen met de inzet van SEO en Facebook advertenties. Niet veel later kwamen hier Google Ads Search en Shopping campagnes bij. Daarnaast hebben we wijzigingen doorgevoerd aan de website om het aantal conversies een boost te geven. De bekendheid van het merk en de showroom vergroten in een straal van zo’n 30 kilometer rondom de showroom was het belangrijkste doel. De resultaten liegen er niet om!

Bij Stormachtig denken ze echt met je mee. Ze bedenken creatieve oplossingen om ons merk op te laten vallen bij potentiële klanten. Het contact met Stormachtig is altijd goed, de communicatie verloopt fijn. Daarnaast vind ik het erg fijn dat ze kennis van alle disciplines in huis hebben. Dat geeft vertrouwen.

Zoekmachine optimalisatie zorgde voor

25% meer websitebezoekers

De resultaten liegen er niet om

Het verkeer naar de website begon al snel te groeien. Zo is het aantal klikken naar de website in het afgelopen half jaar verdubbeld. In februari 2023 zijn er 114% meer bezoekers op de website te vinden dan in februari 2022. SEO zorgde voor een groei van 25% in het aantal bezoekers op de website. Ook zorgden onze SEO-werkzaamheden ervoor dat Boxsprings Compleet vaker in de top 10 zoekresultaten van Google te zien was. Het aantal top 10 posities van zoektermen is gestegen van 17% naar 24%. Meer bezoekers op de website zorgt voor meer naamsbekendheid, precies wat ons doel was aan het begin van het traject.

Waarom kiezen voor Stormachtig?

Theo Andela van Boxsprings Compleet vertelt: “Bij Stormachtig denken ze echt met je mee. Ze bedenken creatieve oplossingen om ons merk op te laten vallen bij potentiële klanten. Het contact met Stormachtig is altijd goed, de communicatie verloopt fijn. Als er bijvoorbeeld een storing op de website is, wordt er meteen actie ondernomen. Daarnaast vind ik het erg fijn dat ze kennis van alle disciplines in huis hebben. Dat geeft vertrouwen.”

Boxsprings Compleet gaat graag verder op deze koers. We blijven ons inzetten om de naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast zijn er nog veel nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld een groter bereik qua regio, aanverwante artikelen promoten en nieuwe doelgroepen aanboren zoals de recreatiebranche. Wij kijken er naar uit om onze samenwerking met dit mooie bedrijf voort te zetten!

Stel een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je benieuwd hoe wij jouw online omzet kunnen verhogen? Ben je op zoek naar ‘quick wins’ of wil je het strategisch aanvliegen met een marketingplan? Wij helpen je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in Dirksland en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen! Open de chat rechtsonder om direct een afspraak te plannen.