Menu

10+ webshops met online succes

juiste strategie leidt tot

mooie internationale groei

Een gasveer kopen? Dan kom je waarschijnlijk terecht bij Gasveerwinkel.nl of bij één van de buitenlandse shops van Featherlight, zoals Gasfedershop.de, Verinagazenligne.fr of Gasspringsshop.co.uk.

In 2018 nam de eigenaar van Featherlight contact met ons op. Gasveerwinkel en Gasfedershop waren iets gedaald in Google. Wij zochten uit hoe dit kwam en stelden een optimalisatieplan voor. Na enkele maanden stonden de webshops van Featherlight weer hoog in de zoekmachines. Een opluchting! Inmiddels ontzorgen we Featherlight volledig op het gebied van online marketing voor alle dertien internationale webshops.

In twee jaar tijd zijn de webshops flink gegroeid, mede dankzij de verbeteringen in Google. Zo hebben we slimme Google Ads-campagnes gemaakt en geoptimaliseerd om te zorgen dat het juiste budget bij de juiste bezoeker komt. Hierdoor zijn de kosten per bestelling aanzienlijk gedaald.

Het is verstandig dat Featherlight de optimalisatie van de campagnes van dertien verschillende websites bij één partij – Stormachtig – neerlegt. We kunnen natuurlijk geen Pools of Tsjechisch, maar we weten wel welke soorten zoekwoorden goed converteren of welke strategieën werken. Hierdoor kunnen we op accountniveau in één keer grote implementaties doorvoeren. De eigenaar hoeft niet te communiceren met dertien verschillende partijen. En de taalbarrière dan? Voor advertentieteksten of SEO-teksten werken we samen met contactpersonen in de verschillende landen. We zorgen ervoor dat de teksten in het Engels worden aangeleverd, zodat de native speakers deze teksten moeiteloos kunnen omzetten.

Meer dan 95% van de mensen die zoeken op relevante zoekwoorden komt een Featherlight-webshop tegenkomt in de zoekresultaten. Dat is extreem hoog, zelfs voor een niche-webshop.

altijd in de zoekresultaten

hoge zoekzichtbaarheid

Daarnaast werken we aan het verbeteren van de vindbaarheid in Google en Bing. In verschillende landen heeft Featherlight inmiddels een extreem hoge zichtbaarheid. Dit is te danken aan geoptimaliseerde product- en categoriepagina’s en nieuwe landingspagina’s op interessante zoektermen. Dat betekent dat meer dan 95% van de mensen die zoeken op relevante zoekwoorden een Featherlight-webshop tegenkomt in de zoekresultaten. Dat is extreem hoog, zelfs voor een niche-webshop.

Nieuwe webshops

Regelmatig lanceert Featherlight nieuwe webshops. Eind 2019 zag de Italiaanse shop het levenslicht, terwijl in mei 2020 Gasspringsshop.com live ging. Dit is altijd een spannend moment voor ons als marketingbureau, omdat we ervoor moeten zorgen dat er zo snel mogelijk bestellingen plaatsvinden tegen zo laag mogelijke kosten. Hieronder de volledige lijst met alle webshops:

 • Gasveerwinkel (Nederland)
 • Gasfedershop (Duitsland)
 • Gasfedershop (Zwitserland)
 • Gasfedershop (Oostenrijk)
 • Gasspringsshop (Verenigde Staten)
 • Verinagazeligne (Frankrijk)
 • Gasspringsshop (Verenigd Koninkrijk)
 • Gasfjädershop (Zweden)
 • Gassfjaershop (Noorwegen)
 • Tiendaresortesdegas (Spanje)
 • Sprezynygazowesklep (Polen)
 • Plynovepruzinyshop (Tsjechië)
 • Storemolleagas (Italië)
Stel een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je benieuwd hoe wij jouw online omzet kunnen verhogen? Ben je op zoek naar ‘quick wins’ of wil je het strategisch aanvliegen met een marketingplan? Wij helpen je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in Dirksland en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen! Open de chat rechtsonder om direct een afspraak te plannen.