1

Menu

70% groei in omzet na optimalisatieadvies

kan het niet beter?

google Ads optimaliseren

Droom je van een Van Gogh aan de muur? Of wil je een kopie van het meisje met de parel? Op Kunstkopie.nl kun je een kunstreplica bestellen.

Kunstkopie.nl is uniek in de markt. Je kiest namelijk de gewenste grootte, het materiaal, eventueel een lijst, en binnen enkele weken arriveert het kunstwerk. Het is zelfs mogelijk om een ‘echt’ schilderij te krijgen. In dat geval wordt een meesterwerk nageschilderd, waardoor een olieverf schilderij niet van echt is te onderscheiden.

Kunstkopie.nl adverteert al jaren in Google Ads met mooie resultaten. Toch vroeg de eigenaar van de webshop zich af of het niet nog beter kon. In oktober 2020 benaderde hij Stormachtig, waarna we een eenmalig optimalisatieadvies schreven. Daaruit kwamen veertien aandachtspunten, zoals het opsplitsen van bepaalde advertentiegroepen, betere targeting op locaties, kiezen voor betere biedstrategieën en het uitbreiden van extensies.

maandelijkse optimalisatie werpt vruchten af

omzet met +70% gestegen

We kregen de GO van de klant om de werkzaamheden uit te voeren en om te starten met maandelijkse optimalisaties. Sindsdien is de omzet met 70% gestegen en halen we een mooie ROAS van 1000%. Dat wil zeggen: voor iedere 1.000 euro die de klant uitgeeft, realiseren we 10.000 euro extra inkomsten.

Ook aan de slag met optimalisatie van Google Ads? Neem contact op met de marketeers van Stormachtig. Om je alvast een beeld te geven: een eenmalig optimalisatieadvies kost 700 euro (excl. btw). Wil je maandelijks aan de slag met Google Ads? Houd dan rekening met 2 tot 6 uur per maand (140 euro tot 420 euro, excl. btw).

Stel een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je benieuwd hoe wij jouw online omzet kunnen verhogen? Ben je op zoek naar ‘quick wins’ of wil je het strategisch aanvliegen met een marketingplan? Wij helpen je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in Dirksland en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen! Open de chat rechtsonder om direct een afspraak te plannen.