1

Menu

Verdubbeling van het aantal top-10 posities in Google door SEO

samenwerking na lancering van de

nieuwe website

Tackmasters is dé webshop in lijmen, kitten, PU schuimen en bevestigingsmaterialen voor zowel particulieren en ZZP’ers als grote bedrijven. Na de lancering van de nieuwe website eind 2020 is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Stormachtig op het gebied van onder andere SEO, SEA en pushberichten. En dat legt geen windeieren!

Van zoek- en display- tot Performance Max-campagnes

Doordat Tackmasters hun producten rechtstreeks vanaf de producent importeert, kunnen ze de prijzen extreem laag houden in zowel Nederland als België. In combinatie met specialistische klantenservice kunnen zij in een volle markt eruit springen.

Door slim gebruik te maken Google Ads-campagnes promoten we bepaalde productgroepen, zodat deze als eerste naar voren komen in de betaalde zoekresultaten in Google. Zo hebben we een zoekcampagne speciaal gefocust op ‘plinten lijmen’, verschillende performance max-campagnes en een retargeting campagne op basis van display. Door bezoekers door te sturen naar een relevante landingspagina, zoals die voor ‘plinten lijmen’, kunnen we daarna des te beter sturen op onder andere kosten per conversie en conversiewaard

De kracht van SEO is niet te onderschatten. Toen we begonnen eind 2021 stond slechts 22% van de zoekwoorden waar we momenteel op optimaliseren in de top-10 zoekresultaten van Google. Dat is inmiddels verdubbeld naar maar liefst 42.

De kracht

van SEO

De landingspagina ‘plinten lijmen’ is zowel voor de zoekcampagne in Google relevant, maar leverde afgelopen jaar ook nog eens erg veel organische bezoekers op door een goede positie op de eerste pagina in Google. Doordat er maandelijks 590 zoekopdrachten op dit zoekwoord zijn, levert het al gauw een kwalitatieve bron van verkeer op.

De kracht van SEO is niet te onderschatten. Toen we begonnen eind 2021 stond slechts 22% van de zoekwoorden waar we momenteel op optimaliseren in de top-10 zoekresultaten van Google. Dat is inmiddels verdubbeld naar maar liefst 42

Van klant naar fan

Naast SEO en SEA wordt ook het verzenden van geautomatiseerde pushberichten ingezet om eerdere bezoekers terug te laten keren naar de website. Op deze manier worden van bezoekers klanten en van klanten fans gemaakt, zodat met name ZZP’ers en grote bedrijven regelmatig terugkeren voor hun inkopen.

Stel een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je benieuwd hoe wij jouw online omzet kunnen verhogen? Ben je op zoek naar ‘quick wins’ of wil je het strategisch aanvliegen met een marketingplan? Wij helpen je graag.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in Dirksland en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen! Open de chat rechtsonder om direct een afspraak te plannen.