LesautoDeal

Stormachtig is verantwoordelijk voor de online marketing van LesautoDeal.nl. Van Facebook-adverteren tot zoekmachine-adverteren en van marketing automation tot zoekmachine-optimalisatie. “Het conversiepercentage van onze beste campagne is 8,7% en dat is uitzonderlijk in de lease-branche. Dankzij Stormachtig betalen we niet zoveel om een potentiële klant binnen te halen”, aldus Joost Boeter van LesautoDeal.nl.

Snaidero Concept Store

Snaidero is een schitterend keukenmerk. Rudy Jacobse uit Arnemuiden is de grootste Snaidero-fan van Nederland en verkoopt Italiaanse design keukens van dit merk in zijn Snaidero Concept Store. Stormachtig realiseerde de nieuwe website en zorgt doorlopend voor een uitstekende vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden. Iedere maand vinden duizenden geïnteresseerde keukenkopers hun weg naar de site van Rudy.

SchuttingPlaza.nl

Online je eigen schutting in elkaar klikken? Dankzij de nieuwe site SchuttingPlaza.nl is dit in enkele minuten geregeld. Voor Green-Lab ontwikkelde Stormachtig in april 2017 de website SchuttingPlaza.nl. “In samenwerking met de klant creëerden we de frisse huisstijl en bouwden we de configurator in WordPress”, vertelt Tim Kraaijvanger van Stormachtig. “In deze configurator zitten honderden…