Menu

Vraag 10: werken bij Stormachtig

Bij Stormachtig werken, dat wil toch iedereen?! De hele dag creatief bezig zijn met beeld en tekst, continu op zoek gaan naar geniale marketing ideeën en tegelijkertijd advertentiecampagnes analyseren en verbeteren. Aan het eind van de dag bel je de klant tevreden op: er zijn deze maand weer meer bestellingen geplaatst of offertes aangevraagd via de website. Zo ga je iedere dag met een voldaan gevoel naar huis.

Maar er zijn nog veel meer redenen waarom je bij Stormachtig zou kunnen gaan werken:

 1. No file, no problem
  Filevrij naar het werk, wie wil dat nu niet? Geen stress, mooie polderzichten en voor de deur parkeren. Of pak het sportief aan en kom – net als Eva en Rianne – met de fiets.
 2. Werken op je eigen manier
  Luister je graag keiharde death metal of ga je hard op klassieke muziek? Werk je graag in een huispak of driedelig kostuum? Begin je graag om 6 uur ’s ochtends of zet je de wekker het liefst niet? Bij ons mag je jezelf zijn en werken hoe jij wil.
 3. We houden van een spelletje
  Tijdens de coronatijd werkten veel collega’s thuis en gingen we in de pauze online spelletjes doen, zoals Curve Fever en Pictionairy. Nu is het weer tijd voor tafelvoetbal. Er is sprake van een grote strijdlust, dus ga ervoor!
 4. Keukenprins(es)
  In ons kantoor hebben we een keuken mét kookstel, oven, tostiapparaat en zelfs een airfryer. Ga jij dus lekker op een zelfgemaakt soepje, bak je liever een tosti óf knal je een paar vlammetjes in de frituur? Het kan allemaal!
 5. Je eigen werkplek
  Kleine kantoortjes of flexplekken? Niet bij ons. We werken met z’n allen in één ruimte, maar als je liever even afgezonderd zit om wat taken af te ronden hebben we daar ook ruimte voor.
 6. Je krijgt er 9 vrienden bij
  Hunker jij in september al naar de wintersportvakantie? Louise ook. Ga je na het werk naar de stal om je paard op te zoeken? Anouk ook! En ben je – net als Joris – een grote liefhebber van pindakaas met stukjes? Share the love!
 7. Meer dan werk
  Iedere week is er een donderdagmiddagborrel, iedere maand doen we een leuke activiteit (zoals een strandwandeling met aansluitend een etentje of een creatieve training) en ieder jaar plannen we een personeelsuitje. Zo hebben we vorig jaar Expeditie Robinson gespeeld in de Biesbosch, het jaar ervoor hebben we Breda onveilig gemaakt.
 8. Het prachtige Goeree-Overflakkee
  Het kantoor van Stormachtig staat in Dirksland, midden op het eiland Goeree-Overflakkee. Op 20 minuten rijden ligt het prachtige strand van Ouddorp, maar je kan ook doorrijden naar de Brouwersdam. Wil je na het werk kitesurfen, een strandwandeling maken langs de kust of even een drankje doen bij een strandtent? Je bent er voor je het weet.