SEO Bureau in Maastricht

Optimaal vindbaar in Maastricht

Jij bent supertrots op jouw bedrijf en wilt natuurlijk dat iedereen binnen jouw doelgroep weet hoe ze je kunnen vinden. Maar om online boven het maaiveld uit te steken is makkelijker gezegd dan gedaan. Wie gaat ervoor zorgen dat jouw bedrijf of onderneming makkelijk en snel online gevonden wordt? Met de hulp van een SEO bureau in Maastricht maak je de beste kans!

Hieronder vertellen we je alles over SEO en hoe je hier het beste op kunt inzetten. Daarnaast stellen we graag Stormachtig aan je voor; hét SEO bureau van Nederland! Met een enthousiast team van online marketeers houden we ons dagelijks bezig met SEO en andere aspecten van online marketing.

Alles over zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization, of in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie. Deze techniek bestaat uit drie onderdelen, namelijk: content, techniek en populariteit. Content (inhoud) bestaat uit alle teksten en afbeeldingen op je website. De bedoeling van een zoekmachine als Google is namelijk om bezoekers de best mogelijke informatie te bezorgen. Hoe beter jou teksten inhoudelijk zijn, hoe groter de kans dat Google dit ook zo beoordeeld en je hoog in de zoekresultaten plaatst. Als SEO bureau in Maastricht betekent het dat wij creatieve teksten schrijven waarin de zoekwoorden die mensen gebruiken in de zoekmachine optimaal zijn verwerkt.

Het volgende onderdeel is populariteit. In tegenstelling tot content kun je dit zelf niet 1, 2, 3 aanpassen, maar je kunt er wel invloed op uitoefenen. Door veel links naar jouw website te laten verwijzen geeft dit aan dat er relevante informatie op jouw website staat. Dit kun je weer beïnvloeden door de content die je plaatst. Hoe langer potentiële klanten op jouw website blijven of hoe meer ze klikken, des te interessanter zoekmachines jouw website vinden.

Het laatste onderdeel is techniek. Dit gaat er met name om hoe de zoekmachine jouw website ‘leest’ en opneemt in zijn of haar database. Dit noemen we ook wel indexeren. Hoe zit de website van jouw bedrijf in elkaar? Is jouw website gebruiksvriendelijk? Laden de webpagina’s snel? Dit heeft allemaal invloed op de manier waarop je website wordt gelezen door bots/spiders van zoekmachines. Wij gaan voor je aan de slag met het optimaliseren van je website met slimme oplossingen en handige tips & tricks.

Hier stormt het

Tackmasters: verdubbeling van het aantal top-10 posities in Google door SEO
Comgoed: 255% groei in conversie
Barber College: honderden leads per maand via sociale media

Online marketing zonder poespas

Waar het stormt, worden ideeën geboren
Als SEO bureu in Maastricht helpen we organisaties om online beter zichtbaar te worden. Naast SEO betekent dit dat we ook dagelijks bezig zijn met e-mailmarketing, zoekmachine adverteren (Google Ads), affiliatemarketing, adverteren op nieuwssites of sociale media marketing: relevante kanalen worden ingezet om jouw (potentiële) klanten te bereiken.

Slimme oplossingen
Jij weet als ondernemer wat jouw doel is. Meer omzet, meer winst, meer nieuwe klanten of juist een grotere naamsbekendheid? Wij helpen jou deze doelen te realiseren met slimme oplossingen, zoals marketing automation, chatbots, bedrijvenherkenning op de site, contentcreatie, dynamische advertenties, liquid content of een technische website-optimalisatie.

Doe maar gewoon
Een kantoorkonijn, exclusieve bedrijfsuitjes naar de andere kant van de wereld of een lounge room. Daar doen wij niet aan. Als ondernemer werk jij keihard en dat doen wij ook. Wij pronken liever met goede resultaten voor klanten. Als vakidioten worden we gelukkiger van werken met de nieuwste SEO-tools en genieten we van een vrijdagmiddagborrel met een pizzapunt erbij.

Geen verkopers, 100% online marketeers
We hebben geen accountmanagers en doen niet aan koude acquisitie. Al onze klanten komen via onze website of uit het directe netwerk. Zo houden we kosten zo laag mogelijk voor onze bestaande en toekomstige klanten. Daarnaast merken we dat we hierdoor betere resultaten behalen, aangezien we gaan voor een langdurige samenwerking en daarbij sturen op realistische doelen.

Stormachtig
vrijblijvend
inspiratie uurtje?
Tijd voor een goed gesprek over SEO? Plan dan een gratis online kennismakingsgesprek met één van onze SEO-experts. Zij luisteren graag naar je wensen en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van een SEO bureau in Maastricht.
Scroll naar boven