Skip links

Gratis SEO-scan & website-check

Wil je een gratis SEO-scan laten uitvoeren? Of testen of jouw website verbeterd kan worden? De online marketeers van Stormachtig controleren gratis jouw website en geven jou feedback.

De gratis SEO-controle wordt geautomatiseerd gedaan. We sturen jou een PDF-bestand met de resultaten van deze automatische controle. Daarnaast geven we in de mail enkele aanbevelingen, maar er rolt geen implementatieadvies uit voort. Dat wil zeggen: we vertellen je niet hoe je de problemen oplost. Dat moet je met de gratis SEO-controle zelf uitvogelen.

We adviseren bedrijven om te kiezen voor SEO-controle Plus. Je ontvangt dan minimaal tien uitgebreide aanbevelingen voor je website. Deze aanbevelingen ontvang je in een document samen met implementatieadvies. We vertellen dus niet alleen wat er mis is, maar ook hoe je het op moet lossen. Daarnaast ontvang je van ons een overzicht van alle zoekwoorden waar je momenteel op vindbaar bent in Google en op welke posities jouw bedrijf staat. SEO-controle Plus kost eenmalig 299 euro (excl. btw).

Wil je een uitgebreid plan met o.a. een kleinschalig zoekwoordenonderzoek, een concurrentieonderzoek, technische adviezen, linkbuildingadvies, conversieoptimalisatietips, URL-opbouw-advies en designadvies? Kies dan voor SEO-controle Premium (eenmalig 799 euro excl. btw). Een online marketeer van Stormachtig gaat jouw website technisch uitpluizen en stuurt jou een uitgebreid rapport van circa 20-25 pagina’s met advies op maat. Daarnaast ontvang je van ons een overzicht van alle zoekwoorden waar jij en twee concurrenten momenteel op vindbaar zijn in Google en op welke posities jouw bedrijf en de concurrenten staan. Dit rapport is altijd maatwerk. Voordat we een SEO-controle Premium uitvoeren nemen we contact met je op om te bespreken welke vragen jij zelf nog hebt. We proberen om het document zoveel mogelijk op jouw wensen aan te laten sluiten.

Vul hieronder het formulier in en we starten snel!


    Gemiddelde beoordeling
    Stormachtig★★★★★5.0
    51