SEO: eenzaam aan de top in Google – Training

Training: SEO – eenzaam aan de top in Google

Zoekmachineoptimalisatie is een vak apart. Google beoordeelt jouw landingspagina’s op meer dan 200 punten. Wie eenzaam aan de top wil komen in Google, moet vooral slim zijn.

Tijdens de SEO-training ontdek je waar Google allemaal op let. Staan de canonicals goed ingesteld? Is de website eigenlijk wel snel genoeg? Maak je al gebruik van de nieuwste technieken, zoals Automated Mobile Pages?

Nog belangrijker zijn de teksten die op jouw site staan. Zijn de landingspagina’s wel relevant genoeg voor bezoekers? Google vindt relevantie namelijk zeer belangrijk. De enige manier om dus te stijgen is door goede en waardevolle content te schrijven. En: weet je eigenlijk wel op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt? Misschien richt jij je wel op de verkeerde trefwoorden.

De training wordt gegeven door Tim Kraaijvanger van Stormachtig. Hij hielp de afgelopen tien jaar honderden klanten om beter vindbaar te worden in Google en weet dus wat belangrijk is om goed te scoren op relevante zoektermen. Zo liet hij de website Scientias.nl groeien van 0 naar 500.000 bezoekers per maand. Tijdens de opleiding deelt hij tips.

Wat je o.a. leert:

  • Waar let Google op?
  • Zelf zoekwoordenonderzoek doen
  • Hoe maak je een goede landingspagina?
  • Ga aan de slag met interactieve content
  • De perfecte metatitel en metaomschrijving
  • Google Search Console gebruiken

Je leert niet alleen hoe je bezoekers naar jouw website trekt, maar je leert ook software te gebruiken om te meten of jouw website in Google stijgt of daalt. Handig, want zo weet je of bepaalde werkzaamheden daadwerkelijk zijn vruchten afwerpen.

Wanneer?

Dagopleiding: dinsdag 21 november 2017 van 9:00 uur tot 16:00 uur. Inclusief lunch.
Avondopleiding: dinsdag 28 november & dinsdag 12 december van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Waar?

Klein HandelsGebouw Sommelsdijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Kosten

De dagopleiding kost 129 euro (excl btw) per deelnemer. De tweedaagse avondopleiding kost 99 euro (excl btw) per deelnemer.

Meld je aan!

Vul hieronder het formulier in als je interesse hebt in de workshop. De dag- en avondopleiding gaan door bij minimaal acht deelnemers. Bij meer dan tien deelnemers wordt er een extra dag gekozen.

Gelieve dit veld leeg te laten.