Snaidero Concept Store: nieuwe site voor toonaangevend keukenbedrijf

Snaidero is een schitterend keukenmerk. Rudy Jacobse uit Arnemuiden is de grootste Snaidero-fan van Nederland en verkoopt Italiaanse design keukens van dit merk in zijn Snaidero Concept Store.

Wist je dat Rudy regelmatig bij klanten thuis gaat koken? Dan demonstreert hij direct de nieuwste keukenapparatuur.

Tim van Stormachtig ontwikkelde een nieuwe website voor Snaidero Concept Store en schreef de teksten op de belangrijkste pagina’s. De focus van de website is keukeninspiratie. Bezoekers kunnen projecten en showroomkeukens bekijken en direct een afspraak maken met Rudy. De prachtige mood-film op de achtergrond van de homepage is gemaakt door Klaas van de Ketterij van Origin Media uit Arnemuiden.

“Ik ken Klaas al sinds mijn studietijd,” zegt Tim. “We zaten namelijk in dezelfde klas en trokken veel met elkaar op. Het is een fijne vent, die fraaie professionele video’s voor klanten produceert. Leuk om weer met hem samen te werken!”

Rudy is tevreden met het eindresultaat. Hij gaat volle vaart door. We kijken uit naar de honderden nieuwe projecten die op de site verschijnen.

Site: Snaidero Concept Store
Gerealiseerd: september 2017
CMS: WordPress

Update oktober 2017
Inmiddels zijn we ruim een maand verder en staat Snaidero Concept Store op alle belangrijke zoekwoorden in de top 3 in Google. Doorlopend houden we de posities in de gaten voor Rudy. Alleen maar top 3-posities is best bijzonder te noemen, omdat de domeinnaam maar een paar maanden oud is.

Binnenkort gaan we de site verder uitbreiden met een gedeelte over apparaten en rubriek over recepten. Stay tuned!