Webshop in één dag?

Wij bouwen graag jouw webshop in Woocommerce

Wil jij snel een webshop starten, maar heb je geen zin in hoge ontwikkelkosten of een lange doorlooptijd van een project? Speciaal voor deze klanten bieden wij het ‘Webshop in één dag’-concept aan!

De Mekkerstee

Een voorbeeld van een webshop in één dag is de nieuwe webshop van De Mekkerstee (te zien op https://shop.demekkerstee.nl). We hebben deze shop in een dag gerealiseerd, inclusief koppeling met een betaalsysteem (Mollie) en automatische mails (incl. factuur). Een ander voorbeeld is de wijnwinkel Bruvino.

Wat kost dat?
Een webshop in één dag kunnen we aanbieden vanaf 1.120 euro (excl. btw). Daarnaast betaal je een vast bedrag per maand voor je domeinnaam, hosting, SSL-certificaat, updates, onderhoud en backups. We zorgen ervoor dat je website goed werkt en dat je altijd de nieuwste versie van WordPress draait (= super veilig). De kosten hiervoor bedragen 25 euro (excl. btw) per maand.

Wat doe jij?
Je voegt jouw producten zelf toe in WordPress (Woocommerce). Daarnaast lever je de teksten bij ons aan voor de andere pagina’s of voeg je deze zelf toe in het systeem. Uiteraard krijg je van ons een telefonische uitleg, zodat je weet hoe je producten in Woocommerce zet en hoe je pagina’s maakt. Daarnaast is het slim om alvast na te denken over verzendkosten en verzendgebieden. Ook maak je alvast een Mollie-account aan (gemakkelijk via www.mollie.com), waardoor klanten in jouw shop met iDeal kunnen betalen.

Borstkolvenshop De Boezem

Wat doen wij?
Wij richten een WordPress-omgeving in met Woocommerce. Daarnaast maken we een lay-out en zorgen we ervoor dat de webshop in de look & feel van jouw organisatie wordt gemaakt. Ook koppelen we de website met Google Analytics en installeren we de Yoast-plugin (SEO). We stellen zoveel mogelijk in: een navigatiemenu, de juiste categorieën en een nette contactpagina. Gaat de website live, dan testen we of alles goed werkt.

Extra mogelijkheden
Het is mogelijk om je website verder uit te breiden. Kies voor een meertalige webshop (met WPML), leg een koppeling met jouw boekhoudsoftware of plaats een chatbot om vragen af te vangen. Als het om een kleine uitbreiding gaat, dan zullen we daar geen kosten voor rekenen. Wil je een iets grotere uitbreiding, waar wat meer werk in gaat zitten, dan leggen we een heldere ureninschatting neer. Ons uurtarief is 75 euro (excl. btw) per uur.

Start met online marketing
Als online marketingbureau helpen we je na de livegang graag verder met online marketing. Dit is natuurlijk optioneel. Starten met Google Shopping? Beter vindbaar worden in de zoekmachines? Jouw productfeed koppelen aan Facebook en daar adverteren onder look-a-likes? Of een displaycampagne starten in de regio? E-mailmarketing inrichten? Er zijn 1001 mogelijkheden en wij adviseren jou natuurlijk graag!

Ben jij geïnteresseerd in een webshop in één dag? Start de prijsconfigurator en bereken hoeveel jij kwijt bent.

 

Scroll naar boven