Website laten maken? Bereken zelf je prijs!


Een nieuwe website, dat is toch heel duur? Dat hoeft helemaal niet! Afhankelijk van je wensen en benodigdheden kun je al een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen vanaf €750 (excl. btw). Maar zoals aangegeven is dat voor een groot gedeelte afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Gebruik de calculator hieronder om je eigen prijs te berekenen!

Wat kost een website? Bereken zelf je prijs!

Om een inschatting te kunnen maken willen we graag weten wat het doel van je website wordt. Zo heeft een webshop, waar je online producten mee verkoopt, vaak meer technische onderdelen dan een informatieve website met alleen tekstpagina’s.

Wat erg veel invloed heeft op de kosten van je nieuwe website is de keuze voor maatwerk of een template. Bij een maatwerk website wordt er een uniek ontwerp gemaakt door een webdesigner. Een template bestaat uit min of meer vooraf gedefinieerde blokken, maar die wel volledig op je bedrijf (en huisstijl) is af te stemmen. Wist je bijvoorbeeld dat de website van Stormachtig ook een template is?

Afhankelijk van je wensen kunnen we een inschatting geven van de kosten voor een nieuwe website. Vul je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een inschatting van de kosten voor een splinternieuwe website of webshop!

Door ons gerealiseerde websites

Art-Verde

Template website

Van Koppen Bouw

Website & offerte formulier

Plaisier BV

Meertalige website

Flocx

Template website

Direct weten wat een website laten maken kost?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@stormachtig.nl of bel 085 048 2009. Één van onze medewerkers helpt je graag verder en beantwoord al je vragen.

Scroll naar boven