Websites

Wij mogen regelmatig aan de slag met het ontwikkelen van websites & webshops voor onze relaties. Van een simpele WordPress website tot een complete webshop, we helpen onze klanten graag op weg naar online succes. Hieronder kun je een selectie vinden van door ons ontwikkelde websites en shops.

Wil jij ook een nieuwe website? Of wil jij je producten gaan verkopen via een webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor ingewikkelde vraagstukken met koppelingen en maatwerk oplossingen helpen wij je graag. We hebben een uitgebreid netwerk van specialisten die je hierbij kunnen ondersteunen.

De Mèkkerstee

Geitenboerderij de Mèkkerstee is een begrip in en rondom Ouddorp. Met de nieuwe webshop kunnen hun producten echter in heel Nederland, Duitsland en België worden besteld.

Doornheintools

Doornhein Tools heeft met ruim 10.000 écht alles in huis voor de Bouw & Industrie. Met hun nieuwe webshop mochten wij zorgen voor een bijpassend online verkoopkanaal.

Kreijkoffie.nl

Groothandel de Kreij wilde graag de volgende stap zetten met de verkoop van koffiezetapparatuur, accessoires en benodigdheden. Wij mochten een mooie webshop realiseren om de verkoop verder te stimuleren.

Plaisier BV

Voor Plaisier BV was het tijd voor een volgende stap op online gebied. Wij mochten de nieuwe website ontwikkelen. Drietalig én met een uitgebreid offerte formulier als basis voor de online marketing werkzaamheden.

Art-Verde

Art-Verde is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van luxe buitenruimtes. Met een exclusieve uitstraling hebben we geprobeerd de beleving van de buitenruimtes digitaal zo goed mogelijk over te brengen.

Bruvino

Bruvino wilde graag een kickstart voor de (online) verkoop van wijnen uit o.a. Italië, Frankrijk en Spanje. Wij mochten de webshop realiseren o.b.v. een maatwerk webdesign.

Delta Heat Services

Delta Heat Services is wereldwijd specialist in heat treatment. Wij mochten de meertalige websites ontwikkelen, met onder andere apparatuur, projecten en nieuws.

Grinwis Tuintotaal

Gerard Grinwis ademt groen. Om zijn passie voor hovenieren over te brengen op zijn (potentiële) klanten mochten wij de website voor hem verzorgen, inclusief eigen beeldmateriaal!

Thijs Rentier Sportpsychologie & Coaching

Heb je als sporter óf iemand in het bedrijfsleven last van spanning, stress of concentratieproblemen? Thijs Rentier helpt je optimaal presteren op de momenten dat het nodig is.

Flocx

Flocx is een bundeling van krachten tussen vier grossiers in Nederland. Op basis van een bestaande visuele identiteit mochten wij een responsieve WordPress website maken.

Tanis Engineering

Adriaan Tanis is dé specialist in het optimaliseren van rotating equipment voor olie- en petrochemiebedrijven. Met zijn nieuwe tweetalige website kan hij ook online potentiële opdrachtgevers bereiken.

Snaidero Concept Store

Snaidero keukens zijn misschien wel de mooiste Italiaanse keukens binnen de Nederlandse markt. Wij mochten een volledig responsieve website bouwen om de collectie online te promoten.

Bakkerij de Kof

Bakkerij de Kof uit Urk wilde graag een nieuwe webshop om de bestellingen vanuit huis te stimuleren.

Scroll naar boven