Met ‘Storm’ verhuizen naar splinternieuwe ruimte in Ouddorp

Het is bijna zover. Over ruim een maand gaan we de sprong wagen naar het mooie Ouddorp. We ruilen ons kantoor in Middelharnis in voor een splinternieuwe ruimte in de oude Rabobank.

Groeien, groeien, groeien

In de zomer van 2017 is Stormachtig opgericht. De allereerste klanten waren LesautoDeal en Snaidero Concept Store. We zijn blij dat zij nog steeds klant bij ons zijn. Het jaar daarop verwelkomde Stormachtig haar eerste werknemers. In 2018 werden we ook officieel Google Partner. Begin vorig jaar zijn we verhuisd naar ons huidige kantoor in Middelharnis. En nu staan we hier. Binnen die paar jaar is Stormachtig dusdanig veel gegroeid -in zowel opdrachtgevers als werknemers- dat het tijd werd voor een grotere kantoorruimte.

Nieuwe kantoorruimte, kom je langs?

Check! Die kantoorruimte wordt nu werkelijkheid. Ons splinternieuwe ruimte bevindt zich in de oude Rabobank in Ouddorp aan de Hofdijksweg 20. De vloer ligt er inmiddels en ook de vergaderruimte wordt steeds verder gerealiseerd. Een bijzonder proces om van dichtbij mee te maken. Halverwege maart gaan we de echte overstap maken. Bureaus, laptops, alles gaat mee. We hebben er onwijs veel zin in en zijn erg enthousiast. Jij ook? Laat het ons weten, dan kun je het nieuwe kantoor straks zelf van dichtbij bewonderen!

 

Scroll naar boven