2

Menu

E-mailadres zoeken én vinden? Gebruik RocketReach!

Wil jij contact opnemen met een persoon, maar weet jij zijn of haar e-mailadres niet? Er zijn veel slimme tools waarmee je e-mailadressen kunt achterhalen. Misschien wel de beste – en meestgebruikte – tool is RocketReach.

RocketReach omschrijft zichzelf als ’s werelds grootste en meest accurate databse met e-mailadressen en telefoonnummers. Dagelijks maken meer dan vijf miljoen mensen gebruik van deze database. De gebruikers passen e-mailadressen aan als deze niet meer werken, waardoor de database altijd wordt onderhouden. Daarnaast haalt RocketReach informatie van contactpagina’s en sociale media-accounts.

Het voordeel van RocketReach is dat je als nieuw lid gratis vijf e-mailadressen kunt opzoeken. Ik heb vijf contactpersonen getest en in vier van de vijf gevallen komt het juiste e-mailadres bovendrijven. Wil je meer dan vijf e-mailadressen opzoeken, dan kun je overwegen om meerdere accounts aan te maken met verschillende e-mailadressen. Stel, je hebt Gmail, dan kun je +1 toevoegen voor @gmail.com om een extra e-mailadres te krijgen. Als je normale e-mailadres tim@gmail.com is, dan kun je dus ook tim+1@gmail.com, tim+2@gmail.com, tim+3@gmail.com en tim+4@gmail.com gebruiken. De mails komen dan gewoon binnen in je inbox.

Gebruik je RocketReach veel vaker, dan is bovenstaande techniek wat omslachtig. Je kunt dan beter een abonnement nemen. RocketReach kost 32 euro per maand en dan kun je 1.500 contactgegevens per jaar opzoeken. Wens je een nóg groter pakket? Kies dan RocketReach Pro (3.600 lookups per jaar, 64 euro per maand) of RocketReach Ultimate (10.000 lookups per jaar, 162 euro per maand).

Misschien vind je dit ook interessant...

Bouwbedrijven, nú is het de juiste tijd om leuke klussen binnen te hengelen

Het gaat weer goed met de Nederlandse economie. Door een economische groei van 3,3 procent …

Gratis een e-book of e-magazine maken: zó pak je dat aan

Om een e-book te maken heb je geen dure software en licenties nodig, zoals InDesign …

WordPress: de 10 meest interessante statistieken

WordPress is een van de populairste content management systemen (CMS) ter wereld. Het wordt gebruikt …