1

Menu

E-mailadres zoeken én vinden? Gebruik RocketReach!

Wil jij contact opnemen met een persoon, maar weet jij zijn of haar e-mailadres niet? Er zijn veel slimme tools waarmee je e-mailadressen kunt achterhalen. Misschien wel de beste – en meestgebruikte – tool is RocketReach.

RocketReach omschrijft zichzelf als ’s werelds grootste en meest accurate databse met e-mailadressen en telefoonnummers. Dagelijks maken meer dan vijf miljoen mensen gebruik van deze database. De gebruikers passen e-mailadressen aan als deze niet meer werken, waardoor de database altijd wordt onderhouden. Daarnaast haalt RocketReach informatie van contactpagina’s en sociale media-accounts.

Het voordeel van RocketReach is dat je als nieuw lid gratis vijf e-mailadressen kunt opzoeken. Ik heb vijf contactpersonen getest en in vier van de vijf gevallen komt het juiste e-mailadres bovendrijven. Wil je meer dan vijf e-mailadressen opzoeken, dan kun je overwegen om meerdere accounts aan te maken met verschillende e-mailadressen. Stel, je hebt Gmail, dan kun je +1 toevoegen voor @gmail.com om een extra e-mailadres te krijgen. Als je normale e-mailadres tim@gmail.com is, dan kun je dus ook tim+1@gmail.com, tim+2@gmail.com, tim+3@gmail.com en tim+4@gmail.com gebruiken. De mails komen dan gewoon binnen in je inbox.

Gebruik je RocketReach veel vaker, dan is bovenstaande techniek wat omslachtig. Je kunt dan beter een abonnement nemen. RocketReach kost 32 euro per maand en dan kun je 1.500 contactgegevens per jaar opzoeken. Wens je een nóg groter pakket? Kies dan RocketReach Pro (3.600 lookups per jaar, 64 euro per maand) of RocketReach Ultimate (10.000 lookups per jaar, 162 euro per maand).

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Onze collega Tim Kraaijvanger staat voor je klaar!
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien vind je dit ook interessant...

Hoger in Google komen met je website? De 18 allerbeste tips voor 2024!
Je vindt dat je die eerste plek op een bepaalde zoekterm verdient, maar op dit ...
De 26 beste (gratis) SEO-tools van 2024
Ga je actief aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, dan heb je natuurlijk goed gereedschap nodig. ...
Online marketing: SEO trends 2024
Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten en hoger in de Google zoekresultaten komen? Dan is ...

Stel een vraag

Stel je vraag via onderstaande formulier. We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.