Menu

Microsoft Audience Ads binnenkort beschikbaar in Nederland en België

Wil je adverteren op websites als MSN.com en Outlook.com of in Microsofts eigen Edge-browser? Binnenkort is het mogelijk. Microsoft Ads-adverteerders kunnen vanaf november het Microsoft Audience-netwerk targetten in Nederland en België, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan om potentiële klanten te bereiken.

Microsoft Audience Ads zijn al beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk en Duitsland, maar daar komen tientallen nieuwe landen bij, waaronder Nederland, België, Denemarken, Italië en Spanje.

Adverteerders die geen actie ondernemen, gaan automatisch adverteren via het Microsoft Audience-netwerk. Het bereik wordt dus vergroot. Een slimme zet van Microsoft om de advertentie-inkomsten via eigen kanalen te laten stijgen. Wil je niet adverteren via het Microsoft Audience-netwerk? Voeg dan msn.com, outlook.com en bing.com toe als website-uitsluitingen.

Een belangrijke tip: stel afbeeldingextensies in. Microsoft zal namelijk jouw foto’s of afbeeldingen tonen bij de advertenties. Zijn er geen afbeeldingen ingesteld, dan gebruikt Microsoft stockafbeeldingen voor native plaatsingen. De kans is groot dat de advertenties dan minder goed presteren.

Wil je adverteren op MSN.com, maar maak je geen gebruik van Microsoft Ads? Je kunt ook gewoon gebruik blijven maken van Google Ads. Via Google Ads is het ook mogelijk om te adverteren op MSN.com.

Hulp nodig bij het activeren van Microsoft Audience Ads? Neem contact op met de online marketeers van Stormachtig!

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Onze collega Tim Kraaijvanger staat voor je klaar!
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien vind je dit ook interessant...

Google Ads campagnes uitbesteden? Dat kan bij ons!
Stormachtig is gespecialiseerd in zoekmachine-adverteren via Google Ads (vroeger AdWords) en Microsoft Bing. Google Ads-beheer ...
De 26 beste (gratis) SEO-tools van 2024
Ga je actief aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, dan heb je natuurlijk goed gereedschap nodig. ...
Hoger in Google komen met je website? De 18 allerbeste tips voor 2024!
Je vindt dat je die eerste plek op een bepaalde zoekterm verdient, maar op dit ...

Stel een vraag

Stel je vraag via onderstaande formulier. We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.