1

Menu

10 goede redenen waarom jij moet solliciteren bij Stormachtig

Iedereen zoekt online marketeers.

Dat snappen we.

Online marketing is namelijk één van de mooiste banen.

De hele dag creatief bezig zijn met beeld en tekst, continu op zoek gaan naar geniale marketing ideeën en tegelijkertijd advertentiecampagnes analyseren en verbeteren. Aan het eind van de dag bel je de klant tevreden op: er zijn deze maand weer meer bestellingen geplaatst of offertes aangevraagd via de website. Zo ga je iedere dag met een voldaan gevoel naar huis.

Ook wij bij Stormachtig zijn op zoek naar getalenteerde online marketeers. We vinden het heel belangrijk dat je leergierig bent en de juiste drive hebt. Daarbij geven we je ook de ruimte om te leren en om nieuwe uitdagingen op te pakken. Zo groei je als professional.

Heb je nog net even dat duwtje nodig om te solliciteren? Vooruit, we zetten 10 goede redenen op een rij waarom je voor Stormachtig moet kiezen. Je krijgt namelijk niet alleen een leuke baan, maar ook nog eens tien nieuwe vrienden!

1 – No file, no problem

Filevrij naar het werk, wie wil dat nu niet? Geen stress, mooie polderzichten en voor de deur parkeren. Of pak het sportief aan en kom – net als Eva en Rianne – met de fiets.

2 – Hallo Jumbo

Iedere dag halen we boodschappen bij de Jumbo, zodat je dagelijks een verse en gezonde lunch van de zaak krijgt. Wat vind jij lekker? Dat nemen we voor je mee. Of loop gezellig met ons mee een rondje door het mooie Ouddorp.

3 – Werken op jouw manier

Luister je graag keiharde death metal of ga je hard op klassieke muziek? Werk je graag in een huispak of driedelig kostuum? Begin je graag om 6 uur ’s ochtends of zet je de wekker het liefst niet? Bij ons mag je jezelf zijn en werken hoe jij wil. Zet gewoon lekker een hoofdtelefoon op als je je even wil concentreren of kruip even lekker op de bank. Thuiswerken is bij ons ook deels mogelijk.

4 – We houden van een spelletje

Tijdens de coronatijd werkten veel collega’s thuis en gingen we in de pauze online spelletjes doen, zoals Curve Fever en Pictionairy. Nu is het weer tijd voor tafelvoetbal en pool. Er is sprake van een grote strijdlust, dus ga ervoor!

5 – Je eigen werkplek

Kantoortuinen en flexplekken? Niet bij ons. Je krijgt hier gewoon je eigen werkplek. Zet een foto neer van je partner, fleur het gezellig op met een bloempje en maak er een cosy werkplek van.

6 – Krijg er 10 vrienden bij

Hunker jij in september al naar de wintersportvakantie? Louise ook. Ga je na het werk naar de stal om je paard op te zoeken? Anouk en Sarah ook! En ben je – net als Joris – een grote liefhebber van pindakaas met stukjes? Share the love!

7 – Meer dan werk

Iedere week is er een vrijdagmiddagborrel, iedere maand doen we een leuke activiteit (zoals een strandwandeling met aansluitend een etentje of een creatieve training) en ieder jaar plannen we een personeelsuitje. Afgelopen jaar gingen we met z’n allen een dagje naar de Efteling.

8 – Het prachtige Ouddorp

Het kantoor van Stormachtig is 2 minuten verwijderd van het strand van Ouddorp. Wil je na het werk kitesurfen, een strandwandeling maken langs de kust of even een drankje doen bij een strandtent? Je bent er voor je het weet.

9 – Doe het werk wat jij leuk vindt

We hebben meer dan 200 klanten waar we maandelijks voor werken. We kijken graag welk werk bij jou past. Ontwerp je graag sociale media posts of duik je liever in een spreadsheet om statistieken te analyseren? Ben je een geweldige tekstschrijver of een wandelende ideeëngenerator? Ga je graag naar klanten toe of werk je liever op de achtergrond? We kijken wat jij wil en zorgen dat je in de toekomst voldoende wordt uitgedaagd.

10 – Je beloning

Niet onbelangrijk: secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt van ons een mooi salaris en geven je jaarlijks een loonsverhoging als je de juiste stappen weet te zetten. Daarnaast ontvang je een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding, laptop van de zaak en een eindejaarsbonus. Daarnaast krijg je vijf extra vrije dagen per jaar. Wil je graag een training volgen of een cursus doen? Ook daar is ruimte voor.

Ben je nu helemaal overtuigd? Bekijk onze vacatures of stuur jouw sollicitatiebrief rechtstreeks naar hallo@stormachtig.nl en hopelijk zien we je snel!

Misschien vind je dit ook interessant...

Facebook adverteren uitbesteden? Social Ads zonder poespas

Facebook adverteren is een vorm van social ads en kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. …

Nieuwe versterking: van bèta naar online marketeer

Ik ben Sarah en werkzaam als online marketeer bij Stormachtig sinds 1 december 2019. Ik …

Hoe scoor je gratis meer websitebezoekers?

Een vraag die we onszelf misschien allemaal wel eens hebben gesteld: Hoe scoor je gratis …