2

Menu

Connecties uitnodigen voor je LinkedIn bedrijfspagina: zo doe je dat!

Update:
Helaas heeft LinkedIn de mogelijkheid om connecties uit te nodigen voor een LinkedIn-bedrijfspagina geschrapt. We verwachten dat deze mogelijkheid binnenkort nog wel terugkomt, maar dan in een iets andere vorm.

Zodra er meer over bekend is, plaatsen we het hier.

——-

Sinds kort is het mogelijk om connecties uit te nodigen voor je LinkedIn bedrijfspagina. Handig, want zo kan het aantal volgers op LinkedIn flink toenemen.

Natuurlijk is het alleen handig om dit te doen als je ook daadwerkelijk je LinkedIn bedrijfpagina gebruikt. Plaats je regelmatig updates? Is het profiel up to date? Dan kan het zinvol zijn om connecties uit te nodigen. Is jouw bedrijfspagina inactief, vermoei je connecties dan niet met een uitnodiging.

Klaar om collega’s, potentiële klanten of andere mensen uit je netwerk uit te nodigen? Dit doe je als volgt:

  • Ga naar je bedrijfspagina op LinkedIn en zorg dat je beheerder bent.
  • Rechtsboven zie je een menu ‘Tools voor beheerders’. Klik op dit menu.
  • Ga vervolgens naar ‘Vergroot uw bereik’.
  • Klik op ‘Connecties uitnodigen’.

Je kunt nu connecties uitnodigen. Heb je minder dan 500 connecties, dan kun je die in één keer uitnodigen. Heb je meer dan 500 connecties? Helaas is er geen mogelijkheid om in één keer alle connecties een uitnodiging te sturen. Je moet iedere connectie handmatig aanklikken.

We hebben dit nu voor enkele klanten gedaan en uit onze cijfers blijkt dat 20 tot 40 procent van de connecties de uitnodiging accepteert. Zo verstuurde ik een uitnodiging naar circa 900 eigen connecties, waarna de bedrijfspagina van Stormachtig in een week tijd met 250 volgers groeide.

Nog meer connecties? Nodig ook collega’s uit als beheerder voor jouw bedrijfspagina en vraag hen om interessante connecties uit te nodigen. Zo kan jouw aantal volgers nog harder groeien.

Zie jij nog geen mogelijkheid om connecties uit te nodigen? Helaas moet je nog even geduld hebben, want LinkedIn rolt de functie langzaam uit. Nog niet iedereen heeft toegang. We verwachten dat de komende weken meer mensen toegang hebben tot de nieuwe functionaliteit. Controleer iedere paar dagen jouw LinkedIn-pagina.

Meer volgers voor jouw bedrijfspagina? We geven je nog twaalf andere tips hoe je het aantal volgers kunt vergroten.

Hulp nodig bij het inrichten of bijhouden van je bedrijfspagina? De online marketeers van Stormachtig gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag! Neem contact met ons op of klik rechtsonder op de chat.

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Wil je meer weten of heb je een vraag? Onze collega Tim Kraaijvanger staat voor je klaar!

Misschien vind je dit ook interessant...

Freelance online marketeer of online marketing bureau? De beste keuze!

Online marketing uitbesteden is een slimme keuze. Het inschakelen van een professional geeft veel voordelen. …

Geef bestaande landingspagina’s wat extra liefde

Vetplanten zijn fantastische planten. Ze zijn haast niet dood te krijgen. Toch hebben zelfs vetplanten …

Wat is de beste popup plugin voor WordPress? Dit is de nummer 1!

Zoek jij de allerbeste popup plugin? Dit is ‘m. Wij hebben deze geweldige popup plugin op tientallen websites geïnstalleerd. Makkelijk te installeren in WordPress, alleen maar positieve reviews en zeer professionele templates.