Menu

Facebook adverteren uitbesteden? Social Ads zonder poespas

Facebook adverteren is een vorm van social ads en kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zo kun je met de inzet van Facebook ads de zichtbaarheid van jouw product of merk vergroten en hierdoor nieuwe leads binnenhalen welke uiteindelijk voor meer verkopen kunnen zorgen.

Facebook is onderdeel van Meta. Dit is een Amerikaans bedrijf dat naast Facebook ook eigenaar is van apps zoals Instagram en Whatsapp. Met ruim 2 miljard actieve maandelijkse gebruikers over de hele wereld is Facebook een van de meest populaire social media platformen. Dit maakt het inzetten van advertenties op dit platform dan ook erg aantrekkelijk. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het instellen en beheren van Facebook adverteren maar je kunt het ook uit handen geven. Welke voordelen het uitbesteden van Facebook adverteren voor jou kan opleveren? We zetten ze voor je op een rijtje.

Ervaren specialisten

Door jouw Facebook adverteren uit te besteden aan online marketeers maak je gebruik van ervaren specialisten. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen. Zo kun jij je volledig bezig houden met jouw core business en zorgen wij ervoor dat jouw Facebook advertenties juist zijn ingesteld, monitoren we alle data die vanuit de advertenties binnenkomt en sturen we bij waar nodig.

Professionele aanpak

Doordat onze online marketeers dagelijks bezig zijn met online adverteren kennen zij de fijne kneepjes van het vak. Van het vinden van de juiste afbeeldingen, het instellen van de juiste doelgroep, het schrijven van een pakkende advertentietekst, een pakkende kop en de juiste call-to-action, een online marketeer weet precies waar hij/zij op moet letten. Doordat er één online marketeer wordt gekoppeld aan het beheer van jouw Facebook ads, zijn de lijntjes kort en heb je steeds hetzelfde aanspreekpunt. Daarnaast leert deze online marketeer jou en je bedrijf kennen waardoor hij/zij zich goed kan verplaatsen in de doelgroep en de kernwaardes van jouw bedrijf. Zo pak je het adverteren op Facebook op een professionele manier aan.

Maandelijkse rapportage

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van Facebook adverteren wil je natuurlijk ontzorgd worden. Maar daarnaast wil je wel graag op de hoogte blijven van de resultaten en ontwikkelingen. Bij Stormachtig snappen we dat heel goed. Daarom krijg je, van de aan jou toegewezen online marketeer, maandelijks een rapportage. In deze rapportage worden de belangrijkste ontwikkelingen binnen de advertentie campagnes besproken en aan de hand hiervan worden de actiepunten voor de aankomende periode bepaald. Zo blijf je goed op de hoogte van wat er speelt.

Duidelijke doelen stellen

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw doelen en wensen wat betreft Facebook adverteren gaan we eerst met elkaar om tafel. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je doelen en wensen. Uiteraard denken we hierbij met je mee. Daarnaast ken jij jouw bedrijf en doelgroep het beste. Al deze informatie is voor ons essentieel om jouw Facebook advertenties op de juiste manier in te stellen. Door vooraf duidelijke doelen te stellen kunnen we direct een vliegende start maken met de advertentie campagnes.

Blijvend resultaat

Loopt een campagne niet helemaal zoals verwacht? Dit is natuurlijk vervelend maar geen reden tot paniek. Door te experimenteren met verschillende soorten advertenties en de invulling hiervan vinden we een manier van adverteren die jouw doelgroep aanspreekt. Het fijne van Facebook adverteren uitbesteden is dat wij dit voor jou doen en je niet zelf hoeft te gaan dokteren. Zo bespaar jij tijd en energie en zorgen wij voor een blijvend resultaat.

Online adverteren

Wil je online adverteren breder trekken dan alleen Facebook ads? Ook dat kan! Of het nu gaat om het uitbesteden van Google Ads, LinkedIn Ads of een van de andere social ads mogelijkheden, bij Stormachtig helpen we je graag. Naast online adverteren kun je bij ons ook terecht voor onder andere e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie.

Facebook adverteren uitbesteden?

Overtuigd van de voordelen die het uitbesteden van Facebook adverteren jou en je bedrijf kunnen opleveren? Of wil je graag een frisse blik op jouw bestaande Facebook advertentie campagnes? Laat ons je helpen. Samen met een gedreven team online marketeers gaan we aan de slag om jouw Facebook campagnes tot een succes te maken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat het ook bij jou stormen.

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Onze collega Anouk van der Mast staat voor je klaar!
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien vind je dit ook interessant...

Hoger in Google komen met je website? De 18 allerbeste tips voor 2024!
Je vindt dat je die eerste plek op een bepaalde zoekterm verdient, maar op dit ...
Online marketing: SEO trends 2024
Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten en hoger in de Google zoekresultaten komen? Dan is ...
Google Ads campagnes uitbesteden? Dat kan bij ons!
Stormachtig is gespecialiseerd in zoekmachine-adverteren via Google Ads (vroeger AdWords) en Microsoft Bing. Google Ads-beheer ...

Stel een vraag

Stel je vraag via onderstaande formulier. We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.