1

Menu

Betaalbare website laten maken? Bereken zelf je prijs!

Wil je een betaalbare website laten maken voor jouw bedrijf? Afhankelijk van je eisen en wensen kun je al een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen vanaf slechts €750 (excl. btw) bij Stormachtig.

Een nieuwe website laten maken hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn als je misschien denkt! Een groot gedeelte is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld veel of weinig pagina’s, schrijf je zelf de content of wil je een koppeling met een extern systeem? Al deze factoren hebben invloed op de prijs. Benieuwd hoe dat werkt? Lees verder.

Betaalbare website laten maken

Een betaalbare website laten maken is geen enkel punt. Afhankelijk van je wensen kunnen we een scherp voorstel voor je maken. Zodra je interesse hebt in het laten bouwen van een website willen we graag eerst een aantal dingen weten, zoals welke onderdelen je in je website terug wil zien? Denk aan:

 • Diensten
 • Producten (webshop)
 • Blogs / artikelen
 • Projecten
 • Referenties / reviews
 • Zoekfunctie
 • Slider / carousel
 • Fotogalerij
 • Leadformulier
 • Google Maps
 • Meertaligheid (talen-switch)
 • Chatbot
 • Koppeling met extern systeem
 • Hosting & onderhoud

Maatwerk of template website

Om een inschatting te kunnen maken, willen we graag weten wat het doel van je website is. Zo is een webshop complexer om in te richten dan een informatieve website met alleen tekstpagina’s.

Wat verder een grote invloed heeft op de prijs van je website is de keuzen voor maatwerk of een template. Een maatwerk website is (zoals de naam al verklapt) een uniek ontwerp gemaakt door een webdesigner. Een template website bestaat uit min of meer vooraf gedefinieerde blokken. Deze zijn uiteraard wel op jouw bedrijf (en huisstijl) af te stemmen. Zo is onze website (die van Stormachtig) opgebouwd uit een template!

Content schrijven

Last but not least willen we graag weten of je zelf de teksten voor op je website zelf wil schrijven of dat je dat liever aan ons uitbesteed. Hetzelfde geldt voor de afbeeldingen. Kies je ervoor dat wij ook de content voor je schrijven? Dan putten we deels uit de oude website (indien beschikbaar) en input die jij per mail of telefoongesprek aanlevert. Jij bent immers de expert op jouw gebied! Daar maken we graag gebruik van, zodat alle informatie op jouw website straks precies kloppend is.

Voorbeelden van websites

Een betaalbare website laten maken is wellicht een drempel, omdat je niet precies weet wat je terugkrijgt. We laten je graag een greep uit websites zien die wij eerder gebouwd hebben voor klanten. Zo krijg jij een idee van de mogelijkheden en haal je er misschien zelfs inspiratie uit!

Hoe ziet het traject eruit?

Zodra je bij ons aangegeven hebt dat je graag een betaalbare website wil laten bouwen, gaat een van onze collega’s aan de slag met het inschatten van het aantal uren dat we er ongeveer aan kwijt denken te zijn. Dit is dus afhankelijk van eerder genoemde factoren.

Als jij akkoord geeft op dit voorstel krijg je vervolgens een vaste contactpersoon toegewezen. Met hem of haar heb je gedurende de bouw van de website contact over de voortgang, aanpassingen en eventuele vragen. Je wordt uiteraard goed op de hoogte gehouden. Zodra de website helemaal klaar is, krijg je een preview te zien. Mocht je eventueel nog op- of aanmerkingen hebben, dan kun je dat aangeven. Dat kan bij ons op kantoor, per telefoon of via de mail. Waar jou voorkeur naar uitgaat!

De laatste puntjes worden nu op de i gezet. Zodra jij helemaal tevreden bent, bespreken we een datum voor livegang.

Aansluitend starten met online marketing

Een betaalbare website laten maken is een stap in de goede richting. Maar wie een geweldig(e) product of dienst aanbiedt, wil natuurlijk ook gevonden worden! Daarom is het uiteraard mogelijk om na de bouw van de website ook online marketing werkzaamheden (bijvoorbeeld SEO of SEA) bij ons af te nemen. Hiervoor werken we met abonnementen, zodat je zelf het aantal uren kunt kiezen. Uiteraard zit je nergens aan vast en kun je op ieder gewenst moment stoppen.

In deze online marketing uren richten we bijvoorbeeld een Google Ads-campagne voor je bedrijf in, zodat je met advertenties in Google gevonden wordt. Of we schrijven iedere maand landingspagina’s, zodat je ook in de organische resultaten in Google zichtbaar wordt. Kortom, voor ieder wat wils!

Direct een website laten maken?

Wil je direct weten wat een betaalbare website laten maken ongeveer kost en op welke termijn dit gerealiseerd zou kunnen worden? Of wil je graag even vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@stormachtig.nl of bel 085 048 2009. Eén van onze medewerkers helpt je graag verder en beantwoord al je vragen.

Populaire berichten

Heb je een vraag?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Onze collega Tim Kraaijvanger staat voor je klaar!
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien vind je dit ook interessant...

De 26 beste (gratis) SEO-tools van 2024
Ga je actief aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, dan heb je natuurlijk goed gereedschap nodig. ...
Online marketing: SEO trends 2024
Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten en hoger in de Google zoekresultaten komen? Dan is ...
Hoger in Google komen met je website? De 18 allerbeste tips voor 2024!
Je vindt dat je die eerste plek op een bepaalde zoekterm verdient, maar op dit ...

Stel een vraag

Stel je vraag via onderstaande formulier. We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.